pepy Creative Commons License 2002.03.13 0 0 1954
Üdv minden Kocsmatölteléknek! :)
Nagyon yoo ötletnek tartom én is a szavazást a különböző kategóriákban, de Feribá elég rövidre akarja szabni a szavazás idejét:) Ezért most gyorsan kell keresgélni az emlékekben, hogy ki mit produkált ebben az igencsak rohanó alapszakaszban.
Szal a szavazataim a következők:
MVP: Németh Isti/Körmend (szerintem ezt nem nagyon kell magyarázni, rengeteget tett a csapatáért idén, aminek az előkelő helyezés is nyomot adott)
Legtöbbet fejlődött: Báder Marci/Alba (a tavalyi produktumához képest Ő volt az, aki a legtöbbet tudta hozzátenni)
Legjobb újonc: Bencze Zoli/Alba (jövőre akár az előző kategória győztese is lehet)
Legjobb védő: Fodor Gery/Atom (azt hiszem ezen a téren kicsit lehetek elfogult, mert Ő az egyik, ha nem a legnagyobb kedvenc:)
Legjobb légiós: Terrence Davis/Atom (nagyon jó képességű játékos, aki abszolút csapatemberként játszik, de ha kell nagyon odateszi magát, az eddigi eredmények Őt igazolják)
Legjobb 6. ember: Vaidas Jurgilas/Atom (azt hiszem ezen nincs mit vitatkozni, több játékos nem is nagyon vehető számításba mellette)

Legjobb kezdő: Németh - Fodor G. - Davis - Edmondson - Lapov
Legjobb védő ötös: Mészáros - Boros - Fodor G. - Edmondson - Czigler
Legjobb idegenlégiósok (akik akkor azok voltak:) Madison - Davis - Williams - Edmondson - Lapov

Próbáltam szubjektív lenni, de nem lehet mindenkit beszavazni :)

Jajj, a tiptyeim majdnem elmaradtak.
Körmend-Debrecen H23
Atom-Falco H21
Szolnok-Dombóvár H16
Kaposvár-Alba H11

Mára mindenkinek jó szurkolást!

Hajrá "magyar" kosárlabda! :)

Hajrá Atom!