Feribá04 Creative Commons License 2002.03.13 0 0 1953
Belfera!

Kérlek határozd meg egyértelműen az álláspontod, mert csak egy szavazattal rendelkezel (hacsak nem Te vagy kwest vagy ChrisClay). Csicsa vagy Eddy? Esetleg adjak mindkettőnek fél pontot? :-))))))))))))

A legtöbbet fejlődött játékos kérdésében ismét száz százalékig egyetértünk. Bencze jelenleg nem számít az Albacomp kulcsemberének és mivel múlt évi teljesítménye nem volt, így az értékelése teljesen felesleges. A szavazatod (vagyis Báder) elgondolkodtatott, de könnyen lehet, hogy igazad van. Én Kámánra szavaztam, mert több 30 feletti meccse volt komoly csapatok ellen (például ellenünk), ráadásul úgy, hogy mellette Parker is pályán volt. Ennek ellenére azt hiszem elhamarkodottan döntöttem, mert Báder jobb csapatban van és a válogatottbeli teljesítményre is illik odafigyelni. Egyébként ezt a szempontot a tengerentúl sem képzettség, ill. fejlődés alapján mérlegelik, hanem fognak két idényt és összehasonlítják a mutatókat. Rookie sohasem lehet most improved player. Ebből a szempontból akármilyen furcsa komoly esélyekkel pályázhatna a címre Zsebibaba Ferenc.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: belfera (1936)