semmiho Creative Commons License 2002.03.13 0 0 1365
knbm: igen, bizony nem volt nagy gyakorlatom autóvásárlás terén és ismerősöktől hallottam, hogy ez régi szalon, 1994-től működik, szóval rosszat igazából nem hallottam róluk. Az csak a véletlen műve mondjuk, hogy itt rendeltem meg a kocsit, a soproni és a győri kereskedések nekem jobban tetszettek, csak éppen 206 XS tesztautót egyedül itt tudtak mutatni és tudtam megpróbálni és kiderült, hogy régi ismerős az egyik értékesítő is (kb. két hétre rá átment a Fiathoz, ez egy kicsit kezdett gyanús lenni, de...). Szóval amikor először bejelentették, hogy késik az autóm, adtak átmenetileg egy 307-est és ezzel gyk. jól befogták a számat és én is megnyugodtam, hogy ejnye, milyen rendesek, stb. Aztán miután állandóan telefonálgattam és csak hitettek, 1 hónap után pedig elvitték a 307-est valami leltározási ürüggyel és azt is mondták, hogy a 206-osomat - aminek vételárát addigra már több mint másfél hónapja kiegyenlítettem - is felviszik Bp.-re leltározni, akkor betelt a pohár, ott már nagyon átlátszó volt a helyzet, levelet írtam a Peugeot Hungáriának és érdeklődtem más Peugeot-kereskedésekben, ahonnan sikerült megtudni, hogy bizony egy csomó autó árát nem utalták tovább a Peugeot-központnak, valami gáz van a kereskedés körül... Valószínűleg a Peugeot Hungária közbenjárására és az ügyben az ügyvéd titulusának mint lehetséges közbenjáró személynek a meglebegtetése, felvetése oldotta meg a problémát, mert kb. két napon belül, miután elindítottam ezeket az utánjárási ügyeket, megkaptam az autómat. Szerencsére nálam jó vége lett a dolgoknak, de félek, volt olyan is, aki pórul járhatott...

Üdvözlettel, Semmiho

Előzmény: knbm (1352)