Sziasztok!!!
Eddig csak olvasgattam a beírásokat, de én nem szóltam hozzá a témákhoz. Hát most eljött az idő, én is átesek a tűzkeresztségen.
Sz'tem nagyon király a fórum, nem az anyázás megy(a Sportfórummal ellentétben :( ), értelmesen lehet beszélgetni, vitatkozni az ellenfél szurkolóival(is). Remélem, hogy nem fogom a színvonalat rontani!
Én is leadom a szavazataimat, tök jó az ötlet! Lehet, hogy egy kicsit(nagyon) elfogult leszek, de hát ki nem az a saját csapatával szemben?!
MVP: Németh Isti
Legtöbbet fejlődött: Bencze Zoli
Az év védője: Fodor Geri (nem csak Kálmán Lacit várjuk haza!)
Az év 6. embere: Zsebe Feri
Az év 5-öse: Németh I. Fodor G., Davis, Edmonson, Báder
Az év védekező 5-öse: Boros, Mészáros, Fodor G., Czigl-air, Edmonson
Az év idegenlégiós 5-öse: Davis, Williams, Madison, Edmonson, Lapov
A tippversenybe is beszállnék, igaz 1 fordulóról lemaradtam, de majd csak utolérlek benneteket! A bckormend.hu-n is elég jól nyomom, a 30. hely környékén tanyázok, jól jönne holnapra egy telitalálat! :)
Szóval:
Körmend-Debrecen H18 (a Kakasoknak mostanában elég jól megy, de a győzelemig még várniuk kell!)
ASE-Falco H15 (nem a Paks ellen fog föltámadni a Falco)
Szolnok-Dombóvár H5 (a Debrecen után a Dombóvár is megizzasztja az Olajt)
Kaposvár-Albacomp V8 (Shannon végre magára talál, és Williams is megdobja a maga 30 pontját)
Visszatérve a vasárnapi Falco-Körmend-hez:
Nem t'om hallottátok -e a Falco-tábor(?) igen értelmes megnyilvánulását?! Nos azok kedvéért, akik nem: Köpd le a Ferit, Alexe, köpd le a Ferit! No comment!!!!
Hát ennyi, bocs ha hosszú voltam, remélem nem foglaltam feleslegesen a helyet!
Üdv:
Cho8
Hajrá Körmend!!!