Tracer
2002.03.12
|
|
0 0
88
|
Akkor ha nem haragszol egy kicsit átírtam a levelet érthetőbbre.
T. Orbán úr!
Én és az összes másodnikkem, aki szintén én vagyok sajnálattal hallottuk, hogy az Indexen indult egy levél azért, mert Meggyesi elvtárs hülyének nézi a választópolgárokat!
Aztat is sajnálattal hallottuk, hogy ezt a levelet 5 nap alatt több, mint 350-en aláírták.
Ezért tennünk kellett nekem valamit!
Gyorsan átfogalmaztam a levelet magának, figyelmen kívül hagyva hogy az ön randa száját soha nem hagyták el olyan kijelentések, miért most mindgyárt le fogom b@szni magát, de hát kit érdekel!
Szóval figyelj ide te Orbán!
Nem érdekel, hogy nem mondtál ilyet, akkor se mondjál olyat, hogy rólunk, választópolgárokról, hogy mi a sajtó munkatársainak segítsége nélkül képesek vagyunk felfogni amit a tévében látunk. Súlyosan sértő ekkora intellektus feltételezése rólunk elkötelezett MSZMP szavazókról.
Emellett kikérjük magunknak, hogy olyan báboknak nézz minket, akik néhány újságcikk hatására elfelejtik, amit láttak. Akkor is kikérjük magunknak, ha ilyet se mondtál, mert úgyis gondoltál és azt mi jobban tudjuk.
Kérjük a jövőben fordítsál több időt a magyarok megismerésére, mert azt te elképzelni sem tudod, hogy mekkora barmok vannak ebben az országban! Itt vagyok mindjárt én, aki büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy hülye vagyok, nekem meg kell magyarázni, hogy mit látok a tévében, külömben megint pénzt küldök az Isaura kiszabadítására!
Ja és még valami! Lovas meg a Bayer leszophat, én azaz mi arra vagyunk kíváncsiak hogy hogyan gyalázza le magát Medgyessy ha nem is a vitán de másnap a Népszabiban biztos.
Tisztelettel:
ki akarja írja alá |
Előzmény: tanita4 (87)
|
|