Cosmo Kramer Creative Commons License 2002.03.11 0 0 5513
Persze, én egy pillantra sem vitatom, hogy Lucasék nem adtak bele apait-anyait és szó sincs igénytelenségről, én azt vitatom, hogy van-e a CG olyan szinten, hogy ennyi helyen kelljen alkalmazni. Szerintem a nyilvánvaló válasz a nem. Az, hogy az ILM a trükktechnika éllovasa nem kérdés, de te is írtad, hogy biztos lesznek jelenetek, amin látni, hogy trükk. Ezért mondom én azt, hogy még van hova fejlődniük és nem kell ész nélkül mindenhova bevetni a CG-t. Egyszerűen befejezték a makettozást, amit nem is értek, hogy miért tesznek ilyen hirtelen. Azt hiszem azon nem kell vitatkoznunk, hogy egy valóságos dolgot megvilágítva mindig is valódibbnak fogunk látni, mint egy virtuálisat a lehető legjobban renderelve. Ezért kéne szerintem a modell és a CG ésszerű elegyével varázsolni és nem hanyatthomlok mindent számítógéppel megrajzolni.
Yodán valóban sokat dolgoztak, ez látszik. Én mégis azt mondom, hogy nekem a bábú valóságosabbnak hatott, de igazad van, hogy ezen kár vitatkozni, mert itt nehéz érveket sorakoztani bármelyik oldalon. Az biztos, hogy így sokkal könnyebben megoldják, amikor közlekednie kell.
A filmet én is nagyon várom, már csak 66-t kell aludni.
Előzmény: T-007 (5509)