CHArlaTAN Creative Commons License 2002.03.10 0 0 2517
Üdv!

Én kint voltam, pár dolog:
1, Markovic (+Skoric) a cserepadon sem ült, én nem értem a Gyurit, hogy miért a nagyon tehetséges, de még totál töketlen Juhászt játszatja, vagy a "penge", de összjátékot nem érző Branezacsot, és az egyetlen igazi csatárunkat még a cserepadra sem rakja.
2, Jezdi végig a padon. : Bojan hozta megint a kissé indiszponált formáját, nem volt nagyon rossz, de jó sem,pár labdát szerzett, de legtöbbször rosszul passzolt, és volt egy óriási ziccere, amikor csak le kellett volna gurítania a mellette lévő 3 MTK-s egyikének, de ő az 1db győrit találta el...Gyuri utána a pálya széléig rohant be hangosan kiáltozva....remélem köv. meccsen már Goran játszik.
3, Mónos: feltűnően sokszor adott be jól, nem játszott rosszul.
4, Juhász: Szerintem még nem neki való az NB1. Nagyon jól fejel a srác, de ennyi. Fizikailag gyenge, lassú, cselezni és a labdát megtartani nem tud. 1-2 év múlva jó labdarugó lesz, ha ezekben fejlődik, de addig el kellene felejteni.
Szombaton totál nulla volt, még a "fénykorát" idéző Ferenczinél is rosszabb.
Azért cserélték le, mert egy kapu előtti lökdösődést követően kiterült, rögtön lehozták amint a doki megnézte, 10 percen keresztül ápolták a kapu mögött, utána azonban a saját lábán ment be az öltözőbe...(lehet, hogy lesérült?)
5, Lambulic: Ügyes a srác, sok örömünk lesz még benne.
6, Elek: felejtsük már el végre...
7, Hajdú: mintha a gólnál nem fedezte volna jól a szöget, de ezt vissza kellene nézni...
8,Füzi,Madar:közepes teljesítmény, tudásuk alatt...
9,Smiljanic:magabiztosan irányította a védelmet.

Ja, és eléggé kamu a 2500 néző (saccra min 3500)
, én kb 20(!) perc sorbanállás után jutottam be a stadionba, igaz, csak egyetlen beléptető kapu működött.....

Charlatan