Törölt nick Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1672
ozagen,

lehet, megöregedtem, lehet, gyűlik az idegen anyag a szájamban, nem tudom.

egy biztosnak látszik most: lecsavarodtam arról a trendi fílinmgrôl, hogy úgy olvasgassak a sorok között, hogy szinte már sorok sincsenek.

amióta látlak a neten, ezen a nickeden - merthogy volt valami régebbi is, amit ezideig homályban tartasz - borotvaélen táncikálva hoztad a formád.

mi is ez? csak annyi, hogy jó érzékkel mérted a paranoiát és a frankó dumákat.

magyarul: bár tudható volt, hogy oz again, azaz visszatérô vagy, és bár az úri közönség nem firtatta, ki is tért vissza közénk, de a kérdés ott lógott, mint kulcs a gyerek nyakában.
volatk meglepô játékok, amikor elidegenítô 1. szám 3. személyben beszéltél tenmagadról, de ez stílus, elfogadható. azonban eleve lehetetlenné teszi annak megítrélését, hogy hányan is vagy te.

érted a kozmikus prroblémát?

te jöttél bélával, te keltetted itt ôt életre. aztán eltűntél, majd vissza, majd el - és a végén jössz, hogy horror volt bélával.

hümm.

és ami megintcsak dolog: a mérleg nyelve attól lehetett egyensúlyban, hogy olvasható volt, amit írtál, mert öügyeltél, hogy ne egy virtuális maszturbátor tanfolyam legyen. csakhogy újabban már 10 ozagen beírásból 8 megmarad a virtuális bigetúráztatás szintjén - ami részben magánügy, részben az olyan topicok soha nem vonzottak, ahol más ösztönélete volt a téma.

na, ennyit ozagen.

két napja nem voltam topicodban, nagyjából. a jövô elkezdôtött, aztán meglátjuk, hogy mi is történik a továbbiakban.

ja: Júlia néni üdvözöl Limából.

Előzmény: Ozagen (1652)