Yag.
2002.03.10
|
|
0 0
331
|
Üdv TELSTAR!
Nem'tom :)
Én annak idején belenéztem az Amwaybe. Ami hangulatot ott tapasztaltam első odökben tetszett, majd elgondolkodtatott, és végül kezdett kényelmetlen lenni. Nem tudom hogy mi lehet a gond, és mi a magyarázata a termékkivonásnak, de azt tudom hogy névváltáson mentek keresztül. Hogy maga a név elöitéletei miatt vagy sem azt nem tom. Mindenesetre ha mélyrepülésről van szó , akkor azt nem nagyon lehet magyarázni. Szerintem. Ha meg igen akkor az olyan mint amikor a bizonyítványával teszi ugyanezt az ember.
A termékek rendben vannak. Kívánatosak is. Viszont addig amig ember képes félnapokat sorbaállni egy Áruház elött, hogy néhány dolgot valóban olcsóbban vegyen meg addig nem fog CSAK a kényelem égisze alatt 150% kkal többet kiadni hogy megvegyen néhány exkluziv cuccost.
Hallhattuk: Az emberek ma MO-n nagyon árérzékenyek. Ha nem érzik elönyét és elsősorban árában akkor, kár a gözért a szép szavakért.
Régebben is és ma is igaz az az általános kép, hogy ezek a franchise rendszerek saját önképük megteremtésével tudnak hatékonyak lenni. Hiába van egy több országba jelenlévő vállalat aki több milliárd USD forgalmat ad világszerte, ha egy országon belüli munkatársak vagy független vállalkozók a maguk módján illeszkednek csak a rendszerhez. És az ember alapján fogják megitélni az egészet. Szerinem az Amway esetében is igy van. Nem a CÉG tehet arról hogy az emberek fintorognak a szó hallatán, hanem azok akik kapcsolatba léptették a céggel öket.
By:
Yag. |
Előzmény: Törölt nick (330)
|
|