C.C.Viki Creative Commons License 2002.03.09 0 0 3496
Sziasztok !

Szükség lenne, úgy a XXII. századból, olyan virtuális ineternet hozzáférésre, amivel csak felcsatlakozunk és "eredeti hanggal-képben" online megy a szöveg a "Topicáriumokban" és nem kell az ujjakat gyilkolászni a klavin :-)))
Cincóka,
Igen, gyorsan (bár lassabban kéne) átfutom az írásaimat, mert egyszer azt írta nekem egy topic-os "kritikus", hogy aki képtelen hibátlanul begépelni a véleményét, az hogyan mer bármiről is véleményt alkotni, főként negatívat. Bizony nekem sokszor összegubancolódnak a billentyűzeten az ujjaim és nem is mindig veszem észre, ha pl. 3 R-rel írok valamit. De esküszöm, hogy igyekszem!
Mail-ben ment a horror :-))))))
Si,
Köszi a hozzászólásodat. Szinte simogat :-))))))))))) Neked is átküldtem mail-ben igazi "védőnők rémálma" sztorikat :-))
Ágibági,
Rebellis meg nemis :-)) A múlt századokban biztosan a "Nagy felkelések és lázadások" topic-ban nyomultam, ha éppen nem a barikádon szemeztem az ellennel:-) Elárulom, hogy az Uram "uszított" a netre, hogy ott osszam a véleményt most már, ne itthon :-))
Igen, igen, elfogult is vagyok, de csak ici-picit ám, mivel én is "csak egy anya" vagyok, szóval a gyakorlatban a "túloldalon" állok. Nekem rosszab is a helyzetem, mint a Tiétek, mert én védőnőkkel teljesen be vagyok kerítve, így túlerővel szemben, de tartom a frontot ! :-))) Ám mivel kiskorom óta közelről ismerem "the real world of the Hungarian védőnők" :-))))))))), ezért kicsit másként látom magamat is, amikor a tanácsadáson (20 ordító baba után) a mi Marcinkon a sor, és esetleg még én is felteszek "okos" kérdéseket. Ismerek én is elég "vad" védőnőket, de azoknak a személyiségével van a baj, nem a védőnőségével. Szerintem nem kell miattuk a többi "ártatlant nyilvánosan kiégezni":-) Minden szakmának megvannak a maga rémei :-))
Szóval én próbálok együttműködni, hagyom őket "tanácsadni", és eddig még nem is volt velük problémám:-)

Csaó,
Viki
(aki már nagyon szeretne végre érdemben is hozzászólni a topic-hoz :-))