CHArlaTAN Creative Commons License 2002.03.09 0 0 2510
Üdv!

Remélem az NS által írt kezdőcsapat lesz a valós...
Markovicsról annyit, hogy 3 edzőmeccsen láttam, és szerintem egy Illés képességű és játékintelligenciájú labdarugó, aki azért marad még ki a kezdőcsapatból, mert erőnlétileg pocsék állapotban van, és kell még egy hónap hogy ezt behozza.
Egyébként azok alapján amit olvastam, az tény, hogy Crvena Zvezdában Jugó gólkirály lett 27 góllal, majd elvitte 1,5 milliárd forintért a VFB Stuttgart, ahol kevés lehetőséget kapott (4 meccs/1 gól), és állítólag emiatt még a német újságok is értetlenkedtek...ezután visszakerült a Jugó bajnokságba, ahol tavaly 16 gólt lőtt, innen igazoltuk lejárt szerződésűként...a Vasas ellen 15 perc alatt aktívabb volt, mint a Zava-Branezac-Juhász együttvéve...mindegy, majd a Győr ellen nézzük meg a 2. félidőben....
Egyébként Gyurit a Jezdi ügyben sem értem, mert edzőmeccseken a Lazics nem volt vészesen rossz, de elég sok hibával játszott, ellentétben a hibátlanul játszó Gorannal...Skorics meg szürke ló nekem, mert néha gyönyörű megmozdulásai voltak, néha pedig teljesen "eleknorbis" bénázásai. Könyörgöm felejtsük már el az
Elek, Mónos, Komlósi triót........
A Branezac egyébként szerintem is egy nagyon penge, ügyes srác, csak "sükür-szindrómában" szenved, azaz nem bír beilleszkedni normálisan a csapatba, Bogesz ezért játszatja most, hátha előjön a valós tudása...

Nálam:
Vlaszák-Győri,Smiljanic,Füzi-Jezdimirovic,Illés,Cvitkovics,Buzsáky,
Kanta(Lazic)-Markovic,Branezac a kezdő....

Ha a Szerdán 120 perces meccset játszó
eléggé gyenge Győrt nem gázoljuk le a Hidegkúti-stadion avatóján,
akkor mélységesen szégyellhetik magukat a srácok....mindenesetre HAJRÁ MTK!

Charlatan