Avass Creative Commons License 2002.03.09 0 0 1835
Csaby1: Azt írtad, hogy nem akarsz vitatkozni, én ezt tiszteletben tartom. Pedig szerintem ezért is irogatunk a fórumba, én nem is vitának, inkább eszmecserének nevezném (egy két kivételtől eltekintve "európai" hozzászólások érkeznek, érvek és ellenérvek íródnak le).
Téged olvasva azonban az az érzésem, hogy ugyanarról beszélünk, ergo: az a durva (alattomos) játékos, aki ellenfelének szándékosan sérülést okoz, vagy szándékában áll sérülést okozni. Ha ebben egyetértünk, a vita tárgya ezentúl csak az, hogy melyik játékos tartozik ebbe a kategóriába. Azért kezdtem ezzel a témával foglalkozni, mert meg szerettem volna védeni Sporttárs által megvádolt játékosokat. Mindenki olvashatta az érveimet, ezeket nem kívánom elismételni, ha valakinek ellenvéleménye van nyugodtan válaszoljon, nem fogom elküldeni sehová (eddig sem tettem ilyet). Azokkal a hozzászólásokkal viszont nem tudok mit kezdeni, hogy "én XY-al értek egyet" MIÉRT? Ha csak ennyi, azt szerintem nyugodtan megtarthatja magának az illető.

Bocs, má' megint bő lére eresztettem, remélem nem volt túl unalmas.

Minden jót Néktek Hajrá OLAJ!

(A "huhogós" elköszönésről csak annyit: csak vicc akart lenni, ha valaki félreértette, és megbántottam vele, akkor bocsi, nem ez volt a szándékom.)

Előzmény: csaby1 (1833)