norver Creative Commons License 2002.03.09 0 0 4386
Kedves Grones & minden további érdekelt :

A Memovox létezik,Master Memovox (3800 EUR) néven kézifelhúzós, és Master Réveil (4800 EUR) néven automata változatban. A "Master" szóra klikkelve láthatod Őket a cég honlapján.
De ha nem ragaszkodsz új órához,azt javasolnám,nézz szét a használtóra-piacon.Nem tudom,e téren odaát mi a helyzet,én sajnos csak itt Bp-en rendelkezem ismerősökkel,tőlük 6-800 EUR-ért már tényleg gyönyörű állapotban lévő (APT listáján simán 6-os fokozatot kiérdemlő :-) 20-40 éves, akár automata és dátumos Memovoxot tudnál vásárolni.
Apropó.APT-nek ezúton is gratulálok!(majd megesz a sárga irigység)
Bár a cég szakszervizeiben elvileg 10 évnél öregebb órát már nem látnak szívesen (amit részemről óriási (szakmai) hibának és rettentő b@lfasz dolognak tartok),ezeken a helyeken általában igazi órakedvelők ülnek,akik nagyon szívesen segítenek az érdeklődőknek,és talán még szívesebben a tulajoknak.Ezek a szerkezetek az elmúlt 46 évben bőven bebizonyították megbízhatóságukat,és általában alkatrészekkel sincs gond.
Az Ultra Thin is érdekes darab,pláne annak fényében,hogy idén 99(!) éves ez az 1,38mm(!!!)vastag kis szerkezet.Bár szerintem a Memovox jópofább,és még hasznos is.
Ha bárkinek bármi kérdése volna a Jaegerekkel kapcsolatban,bátran írjon (náluk jobban csak a Lange-t szeretem),szívesen megpróbálok segíteni.
És ha valaki esetleg tudna egy eladó Atmos-t,az AZONNAL szóljon.Köszi.

Üdv - főleg Messerschmittnek és Glashuettenek!