MTK_Fan Creative Commons License 2002.03.08 0 0 2508
MTK-Győri ETO
Optimista vendégcsapat
NB1.hu

Budapest, március 8., 17.45

Az ETO edzője más MTK-ra számít, mint amely az első fordulóban szerepelt.

Hidegkuti-stadion, szombat, 18.00. Vezeti: Hajdó

Bognár György: – Szeretném, ha ezt a mérkőzést olyan iramban és lelkesedéssel játszanák végig a játékosok, ahogyan azt korábban tőlük megszokhatták a szurkolóink. Jó lenne, ha a forduló után a jelenlegi tizenegy pontos előnyünk valamennyivel nőne.

Tamási Zsolt: – Optimista vagyok a mérkőzéssel kapcsolatban, ugyanis számunkra nagyon fontosak az idegenbeli bravúrpontok, és ha az MTK ellen akár csak döntetlenre is képesek lennénk, az annak számítana. Igaz, biztos vagyok abban, hogy a mostani MTK egészen más lesz, mint amelyik a Vasas ellen szerepelt.

A várható kezdőcsapatok

MTK: Hajdu – Mónos, Lambulic, Smiljanic, Elek – Madar, Zavadszky, Lazic, Füzi Á. – Illés, Branezac

GYŐR: Molnár – Bognár, Stark, Bajusz, Regedei – Baumgartner, Lakos, Farkas B., André – Szanyó, Kerjci (Semenik)

/NB1.hu/
Gyerekek ez a kezdőcsapat nagyon nem gizda...
Egy kis tény fejtegetés
Hajdú:OK
Mónos:Már kitárgyaltuk, örülök hogy SAGA szerint is jók a beadásai, az pedig, hogy más gond van vele(gyanakszom hogy a hajtást hiányolta)talán azért lehet, mert már 32, vagy 33 éves.
Lambulic-Smilijanic:Nem hangzik rosszul, majd meglátjuk beválik-e.
Elek Norbi:NO COMMENT
/Nekem egy Mónos-Komlósi-Smilijanic-Győri védősor jobban tetszene.../
Madar:Mért nem Czvitkó?!Olyan jól játszott Madar a Vasas ellen?Nem értem!Bognár Gyuri egész eddig nyomta a fiatalokat, most meg...
Zava:OK
Lazic:Vazze, lehet hogy ez tényleg kiszorította Jezdit?Rendeben van, amíg nem volt Jezdi sérülés miatt, addig jól helyettesítette, de nem hiszem el hogy kiszorította!
Füzi:OK
/Az én középpályássorom: Czvitkovics-Zavadszky-Jezdimirovics-Füzi/
Illés:OK
Branezac:Már megint vissza lehet tértni arra hogy mért nem a fiatalok, ha ez a szegény ~~szőkesrác~~ nem tud focizni?Vagy mért nem kap Markovic 1 meccs bizonyítási lehetőséget?Na mind1.
Szóval én nem vagyok elájulva ettől a kezdőtől, de persze az amit az NB1 ír, az nem szentírás, tehát lehet hogy ez csak kacsa, vagy mittudomén, legalábbis szeretném hogy ez a 11 csak kacsa legyen!!!
1 dolgot azért nem szeretnék szónélkül hagyni:
perlasca:azt azért te sem gondolhatod komolyan, hogy a Magyar ifik tehetségtelenek?A Magyar ifik répává verték a nagy Hollandia legjobb utánpótlásnevelőinek tartott clubjait!És első de nem utolsó sorban ott vannak az MTKban most pályára lépő 18-19-20 éves fiatalok.Őket is tehetségtelennek tartod?!Kiváncsi vagyok a többiek véleményére is ebben a témában, hogy szerintetek is tehetségtelenek-e a Magyar ifik!
Na egyenlőre ennyi,
Bye:
Hajrá MTK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: cdc01 (2507)