Mumu, Tulajdon képpen nem is kellene reagálnom arra az egyoldalú védelemre amit te ennek a sok elfogult, rosszulltájékozott, félmüvelt, sulitnes szinten társalgó, taknyosnak biztosítassz. Másoknak itt mindent szabad, addig amíg amerikaellnesek. Tusomásul van véve, már régen.
Te engem innen már kitiltattál - a szemtelenkedökkel még kedves is vagy - és más módon is megpróbálsz megszabadulni az én ellenvéleményemtöl. Rendben.
Alattomos módszerek.
Az sosem zavar téged, hogy "öcsiznek", szemtelenkednek ezek a parlagi taknyosok. Igy sosem fogjátok látni az érem mindkt oldalát, hanem az önmagatoktól annyira elfogult világképbe, megmaradtok Európa rakoncátlan, hülyegyerekének. Magatokat csapjátok be. Csúnyán.
Lassan ott tartok, hogy kezdem szégyelni, hogy magyarnak születtem. Ennyire egyoldalúan és elfogultan egyetlen nemzet sem képes a vilg dolgaihoz hozzáállni. (Csak nézd meg a hataloméhes, marha Orban-t.) Nincs mentség.
Igen, újra kitiltathatsz,(jó demokrati-kuss alapon) de a számat nem tudod befogni. És nem ideges, hanem zabos vagyok a sok primitív medikból alulimformált kis baromra.
Tudom, hogy kilógok a sorból, mert nem pendülök a többsggel egy húron. Ez van. Vagy ne gyertek nyilvános fórumra. Alkossatok privát, amerikaútáló clubot.