Tiszetlt sporttárs!
Azt írtad Belfera-nak, hogy érthetően elfogult saját csapatával szemben, amit meg is értesz: Ezt én is megértem, azt viszont nem, ha valaki egy csapat ELLEN elfogult.
Idéznék Tőled: "Trepák és Mérész elképesztő alattomosságokra képes védekezésben! ... kívülről nézve döbbenetesek a bodicsekek, ziccerező játékosok gáncsolása, fellökése simán. ... Talán azért feltűnő, mert nincs a vérükben, így nem tudják olyan ravaszul, feltűnés nélkül csinálni, mint a jugó spílerek."
Rendben van, láthatod így. Bár szerintem esetükben a kemény védekezést - lásd NBA, vagy ne is menjünk oly messzire, európai kosárlabda - kevered a durvasággal.
Miért mondom mégis, hogy negatív értelemben elfogult vagy az Olajjal szemben? Az idézetben ellentmondás rejlik. Ha azt írod, hogy durvák, de feltűnően csinálják, akkor nem sok időt tölthetnének a parketten, még ezek a bűnrossz magyar bírók is kipontoznák Öket igen hamar, de - szerencsére - nem ez a helyzet. Meg lehet nézni, hogy az említett két játékos hányszor kapott sportszerűtlen hibát, vagy megvizsgálhatnánk a percre levetített fault arányt! Lehet, hogy a békés Orosz Benőnek nagyobb érték jönne ki, mint a "véresszájú" cserepadunknak!
Hajrá Olaj!!!