szappan Creative Commons License 2002.03.07 0 0 7000
Mumu! Kosz a kedves fogadtatast, az orkutyat azokra ertettem- nem rosz indulatbol- akik figyelik a topicot es ha ideteved egy uj jatekos, gyanutlanul beirja azt amit gondol (beteszi a levelecsket) akarcsak egy kepzeletbeli kis postas aki olyan keves Cosmo olvtarssal is:) Es akkor a lesben allo kuvaszok, es komondorok, hogy a magyar fajtanal maradjunk nekiugranak probaljak leharapni a kezet.
Cosmopolitan! Attol, hogy tudom hol szuletett TuPac ( francba milyen muvelt is vagyok..)meg nem azt jelenti hogy a kedvencem.Buzi sem vagyok bar egyszer probaltam vegigjatszani magamban, gondolatban milyen lehet egy masik ferfival ( elvegre minden tisztelet a Massagnak es ugye szeretni kell Oket. Szal mikor (gondolatban) odaertem, hogy letolja a gatyat akkor hirtelen torkon vagtam.
En talalkoztam fekete magyarral az USAban egy Gateway szakuzletben volt elado.Egy nagy darab lany volt. Az volt a munkaruhajara irva, hogy Jutka.Megkerdeztem hogy honnan kapta a nevet. Az anyukajanak a legjobb baratnoje (Cleveland OH) magyar volt es szinte O nevelte fel. Egyebkent New Brunswick NJ Rengeteg fekete beszelt magyarul mert 56 ban teleraktak a brunswicki Johnson&Jonhsont es a rezgyarat magyarral es a feketek jobban felkaptak a magyart mint magyarok az angolt.Talalkoztam 1995 ben olyan magyarokkal is akik 56 ota elnek az US ben es nem beszeltek angolul.Raadasul magyarul is rosszul.Csinaltam is rola hangfelvetelt.Ne ersetek felre nem hibaztatom vagy rohogok rajta, stb. csak erdekes.
Udv szappan