Helló QQRYQ!
Tőled is kössz az üdvözletet!
Hát nem tudom, én nem voltam kinn az ominózus meccsen, amin Marko bemutatkozott az NB1ben, de volt olyan edzőmeccs(azthiszem a bemutatkozó meccsén a felkészülés alatt)amenyen 4et vállalt...
Lehet hogy ott a bíró nem ismerte a les szabályt!!!:-)))
Más:az új igazolásokról:Markovic:róla már beszéltünk, ha a győr ellen bizonyít akkor szerintem akár a kezdőcsapatba is beverekedheti magát.Majd meglátjuk.
Skoric:Ha jól tudom, ő Lazic és Jezdi posztján játszik, ezért szerintem tök felesleges, és van egy olyan érzésem hogy kevesebbet fog játszani mint Elek Norbi:-))).
Lambulic:Smilijanic posztja, szerintem Smilijanic Mo.n a belső védő szerepkörben verhetetlen!(Talán annyira olcsó volt, hogy őt csak a sok eltiltás miatt vettük, hogy az első meccsen ki tudjunk állni legalább 3 védővel:-))Nem hinném hogy sok lehetőséget fog kapni.
Mivel úgy gondolom ebben a fél évben meg fog gyűlni a bajunk a gólszerzéssel, ezért szívesen látnám a csapatunkban az újpesti Robert Vagnert.Aki látta a kupa nyolcaddöntőt az tudja hogy mért.Vagy akár egy eredményes és ügyes ifistát is felhozhatna még Bognár Gyuri.Majd meglátjuk!
A legjobbakat neketek, Hajrá MTK,
Bye