MTK_Fan Creative Commons License 2002.03.07 0 0 2498
Helló MTK szurkolók!
Már régóta olvasom az index fórumot, de ez az első alkalom, hogy írok is.Örülök hogy a kedvenc csapatomnak, az MTK-nak ilyen jól futó, és nem egy haldokló topicja van.Remélem sok örömet szerez majd az irogatás.Egyébként én általában minden nap gépközelben vagyok, tehát tudok majd írni minden nap remélem.
SAGA: Kössz a Levski linket, nagyon örülök 1ébként hogy Ferenczi Pistniek (és Kabátnak) ilyen jól sikerült beilleszkednie.(Nem mondom, jól jöttek volna a Vasas ellen a góljai, de most már kár siránkozni, remélem Juhász Roland megmutatja hogy miért lőtt az első 2 meccsén 2 gólt).
perlasca:Én őszintén megmondom erről a Sándor Tamásról még nem hallottam, de nem lehet mai gyerek, és ezen a poszton tényleg előre kell tervezni(Á'lá Illés Béla...).Amúgy meg sok szükségünk nincs arra hogy igazoljunk Béla posztjára, mert eredetileg Cvitkó is ott játszott, csak szerintem azért hogy kapjon lehetőséget(mert Béla mellett egyenlőre nem nagyon jutott volna szóhoz)Gyuri átrakta jobbszélra, ami nem volt rossz húzás szerintem.Aztán ott van még Buzsáky, és utóbbi idő egyik legnagyobb tehetsége Kanta József.
QQRYQ:Az én verzióm:
Mónos:Nagyon zrikálja szinte az összes MTK szurkoló, és télleg van a posztjára jobb ember, habár Komlósi belül jobban használható, Cicó pedig előrébb játszik.Szerintem mónos már idős, nem ér vissza védekezni, de a beadásai NAGYON JÓK, mind Cicó, mind Madar beadásaihoz képest, és a széleknek az a legfőbb feladata, hogy jöjjenek befelé onnan a lebdák.Én még nem temetném el Mónost.
Elek:Nem igazán szeretem, igazolhatnánk a posztjára vkit, de most hogy el volt tultva 1 komlett védősor, őt kellett játszatni.
Lazic:Általában tényleg hajt, de azt nem nagyon hiszem hogy ki szoríthatja Jezdit.Legalábbis nem örülnék neki...
Madar:Nem igazán szeretem, leginkább azért nem, mert a kedvenc MTK-s fiatalom, CZVITKOVICS PÉTER az ő posztján játszik és állítom hogy jobb nála, mégis sokszor Madar a kezdő közülük.
Füzi:Nem ebből a meccsből kiindulva(mert elég gyenge volt mindeni)a csapat egyik erőssége, bal oldali védőként és balszélként is kitűnő.Nagy futómennyiség, jó kondi, jó cselek.Szerintem nagyon jó játékos, örülök hogy 2005ig hozzánk szerződött.
Branezacs:Amikor első mérkőzésén pályára lépett, előtte Bognár Gyuri azt mondta, hogy nagyon penge játékos, nagyon érzi a kaput, hát ezt eddig nem nagyon bizonyította, de ha a következő meccsen beáll 1 félidőre és lő egy mesterhármast az ETO-nak akkor félig megbocsájtok neki.
Juhász:Már írtam róla, szombaton nagyon kevés ideje volt a bizonyitásra.
Buzsáky:Már róla is írtam, szerintem nagyon tehetséges, de szombaton a többiekhez hasonlóan nem sok minden jött be neki.

Na srácok, MTK-sok mára ennyi, menjünk ki az ETO-ellen(én ott leszek)és buzdítsuk a csapatot, nehogy beleszaladjunk megint egy zakóba, mert akkor következik a hullámvölgy és a 11pont hipp-hopp elolvad...Ne így történjen!
Boccs a hosszú írásért, de hát mégis ez az első hozzászólásom, nem akartam csalódást okozni!:-)
Csáó

Előzmény: SAGA (2497)