Jól van csak fáradt vagyok egy kicsit a kétfrontos harctól (egy másik topicban is osztanom kellet az igazságot:-)).
Az ügyekről:
Madison provokálta végig a közönséget, kimutogatott, kidumált, Sztojant pedig egyértelműen ellökte, Németh pedig majdnem meg is taposta utána. Szőkét is leterítették a vége felé, Patonay pedig az első(!!!) perctől kezdve üvöltözött a bírókkal minden egyes ellenük ítélt szabálytalanságnál. A kisebb fault-lépés tévedésekről nem is beszélve. De még egyszer mondom nincs értelme a bírókal foglalkozni, meg se tenném, ha az ellen nem ezt csinálná folyamatosan.
A játék színvonala (főleg a védekezés) nagyon alacsony volt, kicsit altató taktikát játszottunk, mint akiknek már teljesen mindegy. A Körmend be is kapta a horgot amit Madison kiállítása csak tovább fokozott (ekkor húztunk el 18-cal). A végén aztán kijött az, hogy folyamatosan fáradt a csapat, hat emberünk van (bár inkább öt, mert ez a Fülöp gyerek valami óriási tévedés), meg ahogy mondtam is a Körmend se játszott addig tudásának megfelelően. Szurkolók természtesen kölcsönösen rigmusoztak, de nem volt veszélyes. Mondjuk ennyi rendőrt régen láttam egy helyen mint tegnap. Kb. ennyi.
Ahogy hallottam a DVMSE továbbra is a Vasút-csarnokban játszik, de valaki megerősíthetné.