sporttárs!
Madison kiállítását valóban nem láttam, csupán a sportfórum kaposvári (!!!) hozzászólásai alapján alkottam véleményt. Azért ha ők többen egymástól függetlenül elismerik, hogy Ivkovics provokált, és nem ért kiállítást a mozdulat, akkor abban már lehet valami. Boros tökön rúgása valóban régen volt, és az is igaz, hogy ő egyáltalán nem az a provokálós, mezfogós, csípő-harapó típus, sőt Zacsi mellett az egyik legszebben védekező magyar játékos. :-))
Willams tegnapi "bűnét" igenis láttam, és továbbra is fenntartom a véleményem Lapov ártatlanságával kapcsolatban (közte és a "főmaffiózó", vagy akár Vukicsevics között azért van némi különbség). Zalán esetét (könyöklés, taposás, 6 öltés) Fodor Péter elmondásában hallottam, és elég "gettósnak" tűnt -bár valószínűleg csak kiszínezte a paksi edző a sztorit. :-))
Az elfogultságomról csak annyit, hogy elolvashatnád mit írtam saját csapatom másik amerikai játékosáról. Amúgy a kaposvári vagy a fehérvári esettel kapcsolatban írtam elfogultan/szubjektíven?