Mantona
2002.03.05
|
|
0 0
627
|
Tom!
kösz a segitséget előre is igaz már 100x beszéltünk azóta:-))
amugy érdekes hogy hány Mantád van.....én már fejben sem tudnám tartani..piszok jó dolgod van ennyi Manta között...és az lesz a nemsemmi amikor csak ugy "no most melyikkel menjek??" állapotba kerülsz majd:-))))
én a helyedben még a narancssárgából is autót faragnék.....persze némi cash is kell hozzá:-))) és ennyi Manta mellett....inkább add el annak aki restaurálná:-)))
más..
tegnap este Mc Donalds-ban voltam (McDrive) és ott láttam kettővel előttem egy srácot kék Mantában. a kocsi az gyári állapotú volt de a srác most kezdte tunningolni. még sokmindent kell ugye mert szinte semmi sincs viszont egy felnivel inditott ami nem is rossz méghozzá annyira hogy a hátulja az egekben volt és az eleje meg csücsült:-)))Irmscher felni szett asszem 235 ös:-))) brutális....vékony küllős ée ezer van belőle rajta..csillogott villogott:-)) kék Manta volt. gyári kormányal ami azt jelenti hogy nem a gyári sport kormány hanem az a műanyag szerű...életemben most láttam először sima egyszerü nem sportkormáynt Mantán:-)))) nagyon szép gyári állapotú Manta volt a srác azt mondta 40! rongyért szerezte a 4 felnit egy Mantaclubbostól. érdekes:-)))) |
Előzmény: MagyarOpelMantaClub (622)
|
|