be-st Creative Commons License 2002.03.05 0 0 1729
Üdv!
Nagy csalódás a csapat hétvégi eredménye. Gondolom a teljesítménye is, csak azt nem láttam. De ilyen eredmény csak nemtörődöm játékkal alakulhat ki. Legalábbis nem akarom elhinni, hogy ilyen gyengék lennénk. Ha mégis, akkor szomorú leszek. Én inkább azt gondolom, hogy úgy ítélték meg, hogy két vasat a tűzben egyszerre nem tudna tartani a csapat, és nem vették százszázalékosan komolyan a meccset. Ez a jelenség sajnos gyakran előfordul bármely sportág kupameccsein. Nekem nem tetszik, de így van. Az még rosszabb, ha komolyan vették a fiúk, és így kikaptunk. Meglátjuk a visszavágót, és lehet hozni régi példákat, a klasszikus Falco elleni visszavágót, de reálisan nézve ide még a csoda is kevés. A Szolnok van annyira jó, hogy innen nem lehet gondjuk. Szombaton viszont jön a Paks!

A bírókhoz: egyetértek kaposvárival, én is még hiszek, hinni akarok abban, hogy a bírók nem szándékosan fújnak rosszul, egy csapat javára, vagy kárára. Ha már ezt sem hinném, nem járnék meccsekre. Akkor minek? Egyszerűen a kosárlabda olyan gyors sport, hogy nem lehet mindig jól dönteni. És mivel vsz. nem a magyar bírók a világ legjobbjai, még gyakrabban tévednek, mint a legjobbak. A bírói mentalitásban nekem a legkevésbé az tetszik, hogy egy téves ítéletet azonnal vissza akarnak adni. Ezek az ítéletek ugyanis hosszú távon úgyis kiegyenlítik egymást, ahogy ezt ti is írtátok, de azonnal visszaadni egy újabb hibás, vagy legalábbis megkérdőjelezhető ítélettel nem szerencsés. Ezzel veszítenek sokat a tekintélyükből, és mivel a közönség is látja a hibás ítéletet, kettő egymás után csak szítja a hangulatot.
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike