Tényleg idegesítő lenne, ha a Paks emiatt könnyebben jutna be a négyes döntőbe, de ha valóban lecsalózták a sporit (te sem tudod az igazságot, én sem) akkor megérdmlik a büntetést.
Egyébként én ebben a keresztes hadjáratban, rostáshoz hasonlóan a bírók "pártján" állok.
Szerintem is nagyon sokat tévednek egy meccsen, vannak nevetségesen teátrális egyedek és eleve gyengébbek a pl. Koracs kupán itt járt külföldieknél, de hogy tudatosan nem csalnak-abban én még hiszek. Úgy kell felfogni, hogy a bíró a pálya tartozéka, gyenge a színvonal náluk, de ez ellen kikelni tök fölösleges, mert attól jobbak nem lesznek, csak az indulatok gerjednek. Ha javítani akar valaki a színvonalon, az menjen tanulja ki a szakmát, legyen jobb. Keressen ő negyvenezret meccsenként. Nálunk a közönség nagy részének pl. Valoviccsal szemben van eleve előítélete, de ezzel sem értek egyet, mert ugyan tényleg jogtalanul állította ki tavaly Halimicset és volt még jópár ellenünk irányuló rossz döntése, de szerintem nem csaló. Különben is voltak jobb meccsei is:-). Persze ha egyet téved itt, akkor már lincshangulat van.
A lényeg: kikelni a bírók ellen maximum a düh levezetésére jó-viszont nem vezet sehova. Csak indulatokat gerjeszt.