Hosszúfülü Autonóm Creative Commons License 2002.03.04 0 0 12
És az összefogásra vannak is (és most persze a mieink összefogására gondolok, mert nekünk ennél fontosabb nincs, mert nem mindig a széthúzás, meg az elvtelen ujjalmutogatósdi) jó példák, nekem például eszembe jutott, hogy amikor nagy sz-ban volt az ország (amikor Kossuth trónfosztotta a Habsburg-házat, sz-va a Szent Szövetség Oroszorkra vonatkozó kötelezettségeire, és igaza is volt, mert miért ne!), akkor minden magyar bedobta a brossját, aranyát, brilljét, hogy fegyvereket vehessenek belőle a maffiától, mert hát honnan máshol, nem szégyen ez ha jó célról van szó, de nem is ide tartozik, mert most nem kell maffiára gondolni, csak összedobni a lét, fölépíteni 8-10 stadiont, meg alaposan kicsinosítani még ötöt, az infrastruktúrát meg a kis- közép- és nagyvállalkozókra bízni, az utakat megépítik a törökök, a parkolókat a sévdek, a szállodákat szerintem mi is meg tudjuk építeni, az IBM meg levezényli a médiaelektronikát, itt vannak a Villányi úton, még ide se kell hurcolkodniuk, szóval ésszel kell ezt csinálni, nem pedig politikát csiholni belőle.
A Zászlókészítő Ktsz Csernyenkó halála óta döglődik, nekik is jól jönne, szerintem mindenki jól járna az Olimpiával, ha itt lenne.
Előzmény: Nyeretlen Szelvény (11)