Avass Creative Commons License 2002.03.04 0 0 1708
Üdv mindenkinek!
…hát eddig tartott végigolvasnom az utóbbi három nap hozzászólásait. Sok témához lett volna véleményem, de olyan gyorsan követték egymást az események, úgy értem, azóta olyan sok text érkezett, hogy nehezen lenne követhető a válaszom. Ezért csak a legutóbbi, bírótémához: Rostas, azt írtad, hogy előítélet van a szurkolókban néhány bíróval szemben. Lehet, hogy túlságosan is hasonlítok Belfera kollégához, de csak csatlakozni tudok hozzá: bennem is csak a meccs közben alakul ki a vélemény, és sokszor megint csak negatív vélemény egy sporiról. Először egy példa erre: királyjátékvezetőúr ismét bizonyította, hogy abcccollutte lövése sincs erről a játékról! Azután, hogy – Belfera szavaival élve – (el)vezette a fehérvári meccsünket, szombaton nem rajta múlott, hogy az Alba –31-ről kezdheti otthon a visszavágót. Ez a faszi egy amatőr, és nem csak a Szolnok kárára tévedett rengeteget! Mondanék egy ellenpéldát: Dr Vígh vezette az emlékezetes MOL-ASE 2x hosszabbításos meccset. Már azután is írtam, hogy jól vizsgázott, egyszer sem volt igazi felháborodás a csarnokban, pedig ugye kikaptunk, nem 31-el nyertünk!
Még egy dologban egyetértek Belfera „tesóval”. Nevezetesen a bírói következetlenség. Teljes mértékben igaza van, de erről már írtam, nem szeretném ismételni.

Más: szeretnék mindenkitől elnézést kérni, soha többet nem próbálom meg megvédeni a szolnoki közönséget: a múltkor azt találtam leírni, hogy borítékolom: ebben a szezonban Szolnokon nem lesz játékosverés. Hát volt, bár arról megoszlanak a vélemények, hogy igazából történt-e ütésváltás, de ez lényegtelen. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy Williamsnek „csak” beszóltak a mérkőzés után, Ö volt az aki nekiugrott a szurkolónak (akárcsak Körmenden, annyi különbséggel, hogy ott a rendezők közelebb voltak Stojanhoz és le tudták fognak, mielőtt elérhette volna a szurkolót – kérdezzétek Belferat, én is Tőle tudom).
Mára ennyi kis barátaim, szép álmokat, Hajrá OLAJ!!!