layout Creative Commons License 2002.03.04 0 0 1957
Üdv mindenkinek!

Most ébredtem fel. Kicsit sokáig tartott a bál tegnap este, nem igaz. A legszuperebb az volt, hogy a szerzők felcserélték a párosokat, mindenki mással ment a bálba, mint akire a nézők számítottak.

Egyetlen apró momentum volt ami zavart, ez pedig Őméltósága amnéziája. Ide pattintanék egy ki részt a 9. epizódból (Pénz beszél). Az a rész,amikor Lord Meldrum behívja a személyzetet a dolgozószobába, hogy megköszönje fáradságukat, amiért összeszedték Lady Levi pénzét a kintornás elől.

Stokes: A személyzet összegyűlt, uram !
Őméltósága: Köszönöm, küldje be őket ! ... Jöjjenek csak ! Jöjjenek, jöjjenek, jöjjenek ! Ne féljen Mabel, jöjjön közelebb ! Nem hiszem, hogy gyakran járt ilyen szobában !
Mabel: Nem, métóságos úr. Reggel voltam utoljára, mikor kivittem a hamut.

Ha még ehhez hozzáveszem azt is, hogy Miss. Poppy is láthatta Mabelt a minibuszban, útban a piknik felé, szóval nem tudom, miért nem emlékeztek rá.

Hiszen Mabel egy jelenség, nem igaz?

És még valamit. A tegnapi részben James és Miss. Poppy is megtanulta, hol a helye.

Mr. Stokes-ról pedig kiderült, hogy a velejéig romlott – és itt most Konrád művész úr szavait idéztem – külső mögött egy igazi gentleman bújik meg.