fándájk
2002.03.01
|
|
0 0
40
|
MarcoP!
A topicot azért nyitottam, mert láttam az SZDSZ plakátját, akik úgy tűnik erre élezik ki kampányukat. Kíváncsi voltam kinek mi a véleménye erről, bár sok topic szól ezekről a dolgokról. Én jómagam, mint írtam alább Fidesz szavazó voltam, de én is megelégeltem azt, ami ma itt van. Az első "interpelláció"- lásd alább - az olimpiai hírdetéseket feszegeti. Nincs válasz. Ebből kiindúlva áttekinthetnénk az egész Happy End ügyet. Hepiendék az országimázs szorgos építgetése mellett gőzerővel dolgoznak a Fidesz kampányon. Amennyiben te tisztán látsz ebben a kérdésben, akkor valószínűleg előnyben vagy sokunkhoz képest. Az Orbán bánya kevésbé érdekel, viszont az igen, hogy miért kerülik meg állandóan a közbeszerzési eljárásokat. Kik vannak azon cégek mögött, akik nyernek? Miért került 3 milliárdba pl. a terror háza és készült el így választások előtt? Van információd arról, hogy mi zajlik az állami cégeknél? Az Operától kezdve a Magyar Postáig? Van információd, hogy milyen beruházások zajlanak, hány fideszember nyomul ott mint tanácsadó, hogyan finanszírozódnak az üzletek? Ha van ismerősöd egy-két állami cégnél, kérdezz rá, lehet, hogy meg fogsz lepődni! Nem tudom mit soroljak még? Kíváncsi lennék hogyan oszlott meg a Hídember költségvetése a filmköltségek és a jóemberek fizetése között! Hogyan létezik az, hogy egy teljes évi filmtámogatás négyszeresét költötték erre a filmre? Mikor jön ki a film? A választások előtt? Ki is rendezte? Bereményi Géza? Nem ő kapott előtte Kossuth díjat Cseh Tamással egyetemben? Ki a főszereplő? Csak nem Orbán múvészeti tanácsadója E.K.! Ki van azzal tisztában, hogy ténylegesen mibe került a Nemzeti Színház? Hogy mit jelent az ólcsóbban? Mit kellet beígérni ehhez az építtetőnek? Tudsz erről valamit? Mikor lesz az első előadás? Csak nem a választások előtt? Létezik, hogy az APEH a legjobb szakembereket gyűjti össze és aztán szétszórja a "világban", állami cégeknél? Mi a szerepe itt Simicskának? Egyáltalán ki az a Simicska? Honnan van ekkora hatalma még a háttérből is? Milyen alakok vannak és voltak ebben a kormányban? Szerinted Dajcs egy ifjúságvédelmi miniszter? Nem a titkárnőtől van véletlenűl gyereke? Hogy létezik az, hogy amíg nem végezte el az iskoláját, még a minisztérium sem jött létre. Megvártuk míg lediplomázott, megérte! Miért pakolunk milliárdokat a halódó magyar fociba? Kinek a heppje ez? Kinek a pénze ez? Szabadi Béla csak akkor lett mocskos gazember, amikor már nem volt szükség a Kisgazda Pártra? De érdekes addig jó elvtárs volt, főnökével együtt. Miért nem lesz többet kétéves költségvetés? Kit érdekel ez ma már? Esetleg majd, amikor a MIÉP-et kell eltávolítani. Nézd meg kik vezetik ma a művészeti életet! Ha utánanéznél nem hinnéd el! Na ennyit erről! |
Előzmény: MarcoP (39)
|
|