Hollófekete Creative Commons License 2002.03.01 0 0 639
1

"Miért, le kell győzni? Ez kb olyan, mintha a könyved szereplői föllázadnának ellened".

Naná hogy le kell.Még akkor is meg kell próbálni, ha tudom, hogy felsöbbrendü :)

Eh, a lázadók vesztesek.
Különben is, hogy lázadsz olyasmi ellen, amiben nem is hiszel?

"És sokkal inkább nevezhető passziónak, mint munkának (ti. müvészet)"

Hát igen, én nem is neveztem munkának - de valahogy mellékfoglalkozásna se tartanám.

Én passziót mondtam csmeg, az meg szórakozást jelent, he? A szarás(amihez te hasonlítottad) viszont nem kifejezetten szórakozás, bár ki tudja.

na jó igazad van, de nézzük pl. a középkori festészetet, vagy akár a romantikát, amit én azért nem tartok müvészetnek, mert egy cseppnyi eredeti gondolat sincs benne.Az tény, hogy gyönyörüek, meg hogy zsenik voltak azok az alkotók, de akkor is - reprodukció volt minden, és nem produkció, vagyis isteni akarat.Ennek persze megvan a történelmi háttere (vallásosság).

Má' ne haraguggy, de szerintem ez sík baromság. Mamost ennek alapján télleg föl nem tudom fogni, hogy Te hogyan értheted meg egy "modern krixkraxnak" az értelmét, ha még a "klasszikus képeken" sem vagy képes fölfedezni a belső mondanivalót? Az egy sülthülyeség, hogy régen "nem voltak kreatívak", meg hogy "csak a természetet másolták"...igen felületes kijelentések.
Na tényleg hagyjuk a képeket mer' bazira nem értek hozzájuk, de te még annyira se' mint én.

eccere válaszoltál a saját kérdésedre is ("Mitől legemberibb dolog a félelem bazz?:) ")

Na, nemelég hogy ilyen brutális közhelyekkel("a félelem a legemberibb érzés") mérgezed a topikot, és még ez is, hehe:)

Most hol számít az, hogy én félek-e vagy nem, mikor én nem vagyok ember. T'od hogy értem, és persze iylen értelemben te sem vagy az.

ha ember vagy, akkor vagy szeretsz, vagy félsz.Félni lehet a szeretet hiányától, haláltól, élettöl, fájdalomtól vagy épp annak a hiányától hehe.
Te pedig a haláltól félsz, ettöl lettél emberibb.

faszom, ezt nem lehet eldönteni. Honnan tudod, hogy félsz-e a haláltól, vagy csak különösebben nem akarsz meghalni? Ezért lenne fontos egy igazi "határhelyzetet" megélni, mint pld a megfutamodás=gyávaság vagy a harc az utolsó töltényig esete, amikor az élet kész tények elé állít. Ebben a helyzetben minden kiderülne.

Ugye nem eccerü? A semlegesség a legkényelmesebb. mióta szereted te a kényelmet?
(megin félrebeszélek?)
Esetleg má annyira el vagy szállva hogy az életet amolyan mellékes dolognak tartod :))

Mi? Én azt mondtam, hogy a semlegesség unalmas fasz langyos dolog, néhol meg egyenlő a gerinctelenséggel. Jah el vagyok szállva, de tod szeretek néha visszaszállni a testembe és játszani a saját szerepemet, figyelem magam kívülről és saját magam szórakoztatására playelem a róleomat, hehe:))

mélyebb??? bazmeg, ez a trilógia maga a forditott biblia, faszom! Az antikrisztus születése!

Há' nem erre vulgáris értelmére gondoltam kifejezetten, hanem ami még emögött van.

Te tényleg nem vetted volna észre?? A sztár (csillag) vajon nem a Lucifer (fényhozó -és szintén csillag -hisz pl. románul az esthajnalcsillag neve: Luceafarul) jelképe, csak hogy a legegyszerübbet illusztráljam??

Eh, nem erre gondolok...engem Lucifer nagy kálváriája éppúgy nem tud meghatni, hidegen hagy.(ja, az Arcturus szövegeket nem töltötted le a netről??:-)
"A rebel I was, radiant my glow, afar,
My wisdom fathomed by the morningstar") hehe.

szal tőlem lehet Lucifer, különben őszintén szólva, nem tudnám definiálni, hogy ki is az a Lucifer. Te tudod? (a szokásos sablon szöveg, hogy ő az Ördög/antikrisztus/letaszított...stb az nem érdekel)

Vajon a villám-logó az Antichrist Superstar cédén nem az Übermensch jele??? A nagy délidö? The moon has now eclipsed the sun...the time has come for bitter things...stb.

Én vagyok a villám a sötét felhő mögül, ehehe:)
Biztosan így érti, de Manson hol van má' Hitler villámaihoz képest, ehhe?:)

És akkor itt van ez a köcsög MM.Kiáll a kamerák elé, mert csak igy szerezhet hatalmat ma.Saját magát feszíti keresztre ezáltal.Ö lesz a bünbak, a pletyka, a "fake", az álmüvész.

Kiáll a kamerák elé, és aszongya a Reflecting god-ban: shoot/shoot/shoot here, mothafuckers.

Na ez az aspektus megin' hidegen hagy, mer' most erre én aszondom, hogy: naés? Ez még mindig elég üres egy dolog. A lényeg?

Egy szó mint száz: MM alkotása valóban az, aminek szánták: egy antibiblia.És vérrel írta, márpedig csak azt érdemes elolvasni, amit vérrel írtak, nein? :))

Aha, tehát ez lényeg? Vérrel? Fú bazzeg, ne legyé' má' ennyire költői(hehe) mer' így nem értek egy mukkot se':-Đ
Antibiblia? Hát ez hogy jött ki?:) (na, mi mást is írhatna egy laveyista bazzeg)
Na jó, de mit jelent az, hogy antibiblia? (nem, tényleg nem szivatlak)

Kurva életbe, ezt mondtam én is már száz éve.Tudod mit bazeg? Menny végig meztelenül a váciuccán hehehe...

Ezér szerettem Yossariant, aki legszivesebben egyedül hevert a strandon, meztelenül, mer felöltözve soha nem érezte jól magát.

Ne keverjük a kettőt...Yossarian ettől függetlenül humánus jellemvonásokkal lett felruházva, akármit mondasz. "szarokavilágba, de azér'helyénvanaszívem" - az ilyenektől tudok a legjobban kiakadni bazzeg: ez a liberálhumanizmus ideálképe. Oscarschindler...stb hányingerem van.

Ja de ez nem befolyásolja a zene értékét, hiszen a mushroom szvsz. a lény mellett foglal álláspontot.Mint ahogy te is szeretted azt a sutyerák kevinkosztneres postásfilmet, mer a gonosz tábornok.

ja. jaja.

Oké, akkor én is visszapostázom a te lemezeidet.Írok addig egy goa-zenés cd-t, és a nevergreentöl is szerzek valamit.Nekem ugyan megvan az elsö albuma is, de kazettán és otthon.
A többi, újabb lemezét nem ismerem(van még vagy 3), de ha szerzek vmit, elküldöm.

Nevergreennek összesen 4 lemeze van, a legutolsót nemrég megvettem, szerintem jó, habár a stílus teljesen más.

Jövő héten megy a csomag.

"új középkor virrad lánctalpak nyomán!"
(...halott angyal őrzi, a nyugati kánaáánt)

nekem meg az a kedvenc sorom, ho'

"zúg a csőcselék, üvölt a nép;
szép új világ készül"

meg az Idegen vér, csak annak most nem jut eszembe pontosan a szövege.

hi R!

Előzmény: EdgeCrusher (637)