TgY Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1136
Tigrislábkarom,

Őszinte részvétem, az ismétlődő eseteket olvasva szerintem a probléma oka a kereskedés ügyintézőjének nemtörődömsége. Anno amikor mostani kocsimat átvettem, szintén hivatkoztak az okmányirodában a hosszú sorokra, lassú ügyintézésre. Másik kocsi ügyében épp a hivatalban volt dolgom, s az alatt a 20 perc alatt amíg az ügyintézés tartott (s ebben benne volt egy átruccanás a postára a csekk befizetése miatt), rajtam kívül csak 1 másik kliens jutott a 2 ügyintézőre (s 2 kartondoboz is tele volt új rendszámokkal). Igaz ez Vácon történt, de nem hiszem hogy Bp-en sokkal rosszabb volna a helyzet.
Végül is a kereskedéssel sem volt problémám, 2 nap alatt intézték a hitelt, vizsgát, okmányokat, stb, s már vihettem is a verdát (igaz ez még nem PUG).

Más:
Én is a 307-es után kacsintgatok, de 1,4-esnél nem akarok nagyobb benzinest. Eddig itt hitegettek, hogy tavasszal jön az 1,4-es 16V, ha jól emlékszem HPI jelzéssel. Erre a múltkor szólnak, hogy már van hírük róla, csak mint kiderült nem HPI, hanem HDI (tehát diesel), s nem is a 307-essel kapcsolatban. Van infója valakinek arról, hogy végül is várható 16 szelepes 1,4-es a közeljövőben vagy sem ?

Előzmény: Tigrislábkarom (1131)