malaclopo Creative Commons License 2002.02.28 0 0 101
ma már leírtam, hogy én nem utálom, egyszerűen mélységesem elítélem azért, amit az ország ellen elkövetett; az lehet, hogy rosszul fogalmaztam, sőt biztos, arra gondoltam, és itt nem tévedtem, hogy az egyetem után a parlament volt első munkahelye; azt hiszem, ha végeztek volna felmérést, miért is szavaztak az emberek 1998-ban, ki lehetne mutatni, 1. a horn kormány hibázott; 2. a gazdaság már sínen volt, nem kellett krachtól tartani, és úgy vélték, lehet hinni a fityesz ígéreteinek; 400 % az orvosoknak, stb. olvasd vissza; 3. ha a miniszterelnök jelöltek személyét nézték, ovi szimpatikus volt nekik 1990-1994 között, amikor "csuhások, térdre", "a katonaság veszélyes üzem, ott meg is lehet halni", a kormánypártok hazaárulózásakor kivonult az ülésteremből stb. Most megismerték, milyen lett pálfordulása óta, és e szerint fognak szavazni; a te tiszteletedre nem tartok igényt, sőt, annak se igazán örülnék, ha szűkebb-tágabb környezetemben mint egy köztiszteletben álló valakit emlegetnének; én megelégszem azzal, hogy emberként elfogadnak, és tudják, hozzám lehet emberi hangon szólni
Előzmény: Oktán Pista (96)