ZsuZsuV
2002.02.28
|
|
0 0
1653
|
Avass! "de sajnos ilyen világban élünk" - ehhez csak annyit, hogy igen, ebben igazad van. De a világot mi, emberek alakítjuk. Valószínű azért ilyen, mert ilyenné tesszük. Sok igazság van abban, amit írsz, de ez egy olyan téma, amit taglalhatnánk akár évekig - megváltani nem fogjuk a világot. Nem hiszem, hogy arról lenne szó, hogy érzékenyek vagyunk, mi paksiak, inkább szeretjük a fair-play-t. És ez egy jó dolog, nem pedig megvetendő. Azon, hogy verbálisan megsértettek, mosolyogtam egyet, az erre vonatkozó itteni beírásom is mosolygós "tollból" ered. (Persze a leírt szavak nem adják át a hangsúly.) De inkább engem egyszemélyben sértsen meg valaki szóval, minthogy fizikailag bántalmazzon azok közül egyet is, akinek szurkolok. Lehet vitatkozni és eszmecserét folytatni egy játszma kapcsán sok mindenen, hiszen ezért vannak az ilyen jellegű fórumok is. És ez egy kellemes időtöltés. De az utálatokat hagyjuk ki ebből, vagyis inkább tovább megyek: aki utálkodni és utálattal viselkedni képes, annak nincs helye a sport területén. Egy extrém példa: az ókori görögök felfüggesztették az olimpia idejére a háborúkat. Akkor köztünk miért vannak olyanok, akik ennyire nem tartják tiszteletben annak a pályán lévő 10 embernek a küzdelmét? Pl. az az idősebb hölgy, aki tegnap megrugdalta Gerit, a saját csapatával szemben is elég uninteligensen viselkedett. Azért ment ki a meccsre, hogy ott legyen a fiúkkal - gondolom én. Nem azért, hogy bemocskolja a küzdelmüket. (Húúú, de romantikus lett a lelkem egyszeribe :-)))) ). |
Előzmény: Avass (1636)
|
|