Üdv mindenkinek!
Először is szeretnék gratulálni a rangadók győzteseinek - Körmend, Kaposvár – főleg a Kaposvár nyújtott bravúrosat, ha csak az eredményt nézem. Úgy látom a somogyi szurkolók is a bajnok feketelistájára kerültek. A múlt heti szolnoki meccshez képest – ahogy olvasom – sokkal nagyobb balhék voltak. Egy megjegyzésem azért volna: kérnék mindenkit, hogy egyenlő mércével mérjen. Arra gondolok, hogy a szombati meccs után (és már jó néhányszor) kikiáltottak minket, mármint az Olaj szurkolókat a legtahóbb társaságnak. Már elég régen járok kosármeccsre (abban az évben kezdtem rendszeresen járni, amikor az Olajbányász feljutott az „A” csoportba; cirka 14 éve), Szóval régi motoros vagyok, azt sem mondom, hogy annak idején nem voltak nálunk nagyobb balhék a mostani kaposvárinál, sőt azt is készséggel elhiszem, hogy mi vagyunk M.O. legmocskosabb szájú szurkolótábora, de az utóbbi években nem emlékszem olyanra, hogy nézők meccs közben beugorjanak a pályára, kezet emeljenek egy játékosra, bíróra, vagy büntetőzés, játék közben azzal zavarjanak meg egy játékost, hogy megdobják.
Ehhez a témához: Kedves ZsuZsuV! Te mit „választanál”? Kurvázzanak le (egy ember (?), nem az egész csarnok, ugyanis Belfera azt állította, hogy ha egy ember anyázik, az csak egy bunkó, de ha több, akkor az egész közönség paraszt – mondjuk van benne igazság). Szóval a verbális sértés lenne Nálad a „befutó”, vagy az, ha fejbe dobnak egy féltéglával?! Félre ne érts, én egyiket sem kívánom Neked, sőt teljes mértékben egyet tudok érteni a pacifista érzelmű hozzászólásoddal, csak sajnos nem ilyen világban élünk, a „kurvázás”, vagy a dobálózás a választék.
Egyébként mindentől függetlenül, kicsit érzékenyek vagytok, Ti paksiak. Ezen a kijelentésen biztosan sokan meg fognak botránkozni, én nem is az előbb említett jelenségeket helyeslem, sőt mélységesen elítélem, de tény: most az ASE vezeti a bajnokságot, mindenki Őt akarja megverni, és minden eszközt bevetnek, hogy ez sikerüljön. A közönség valóban 6. ember tud lenni, mindenki annyira használja ezt ki, amennyire az erkölcsi értékei, valamint a játékvezetők, ellenőrök engedik. Az óvásokról csak annyit, ez sajnos csak a kezdet. Ha a Paks minden ilyen esetet meg akar óvni, akkor minden elkövetkezendő rangadó után a zsebébe kell nyúlniuk. Itt elsősorban a szolnoki állítólagos palánkrángatásról beszélhetek, hiszen ezt láttam, pontosan az ominózus palánkkal egy vonalban szoktam tartózkodni, és megvallom őszintén, én egyáltalán nem érzékeltem, hogy mozogna a palánk.
Mindenkinek jó szurkolást (amúgy Jencisen), és persze Hajrá OLAJ!