A győzelmetek jogosságát én sem kérdőjelezem meg, nagyon sokat kihagytunk, elbaltáztunk. Nem erről van szó. Hanem arról, hogy amikor már nyerésre áll a csapat szénája, miért kell ütni-vágni a játékosokat, pláne a közönségnek. És nem csak az öreglányról van szó. Volt ott olyan is, hogy szendviccsel dobták fejbe Czigler Lacit, 5 biztonsági ember kellett a végjátékban ahhoz, hogy Davis be tudja dobni a labdát, mert őt is ütötték-vágták kintről, egy paksi szurkolót kővel dobtak fejbe - hogy honnan került oda a kő, nem tudom. Ez a sportszerűtlen. Múlt hét szombaton lehet, hogy lekurváztak, de mikor már eldőlt a meccs, befogták a szájukat és kész. A meccs elején, amikor az egész közönségetek együttes erővel szurkolt, hangsúlyozom, SZURKOLT a csapatotoknak, az nagyon szimpatikus volt. De a végén ezek a megkérdőjelezhető dolgok nem kellettek volna. Maga a játék és a végeredmény persze magáért beszélt. Nem tudom, ill. nem hiszem, hogy ha az a két eset, amit talán megóv a csapat, nem így történt volna, megnyertük volna a meccset. Bár az is lehet, hogy ha nem történnek ilyen közjátékok, nem így esett volna a vége. A meccsről többet nem szólnék, hiszen ahány ember, annyi vélemény. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem mindenki ilyen "fasz" közületek (hogy a Te szavaiddal éljek). Azonban mint szurkolónak, nagyon rosszul esik, hogy közületek van olyan, aki veszi a bátorságot, és fizikailag bántalmazza a játékosainkat és szurkolótársainkat. Gondolom, ha ez fordítva történt volna, Te is így éreznéd.