PDTDI
2002.02.27
|
|
0 0
1114
|
Az Utolsó Európai
Hát nem tudom én is vezettem 406 HDI-t de nem volt túl meggyőző igaz az csak a 90Le HDI volt.Gonodolom a nagyobb kaszni,a váltó áttételek sokat változtatnak az élményen. Ettől függetlenül jobban izgat a 110Le HDI,merem remélni hogy nincsen kihegyezve a motor és nem 200.000km bírja. A régi Peugeot dizelek nagyon jók.
Kicsit OFF tud valaki az uj Ford TDci-ről valamit.Érdekes lehet összehasonlítani a különböző konszernek dizeleit :)
Finanszírozás:
Ahány ház annyi szokás.A márkakereskedők azzal a lizingcéggel szerződnek amikvel akarnak,ill. legnagyobb jutalékot adja,DE lehetőség van (általában) az általad preferált céget bevonni nem szokata elzárkózni. Nekik ilyenkor mindegy hogy ki csak vigye a kocsit (éves tervet teljesíteni kell,ha pedig ez meg van akkor úgyis olcsóbban kapja a forgalmazótól :) )
Egy előző hozzászóláshoz még annyi hogy ha valaki egyéni vállakozó akkor nincs nagy különbség a pénzügyi lízing és hitel között. Az egyéni ill. társas vállokozás nem cak a havi részletek kamat részét hanem a kocsi amortizációját is leszámolhatja ( 5év évi 20% )+ szerviz díjak,stb de ekkor kell cégautó adót fizetni (nem vagyok könyvelő)
PDTDI |
Előzmény: Az Utolsó Európai (1113)
|
|