Avass Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1601
Üdv mindenkinek a fórumon!
Mint láthatjátok, "friss hús" vagyok, azért tévedtem erre, mert a sportfórum tegnap nem működött (egyébként oda is csak néhány napja írogatok). Olvasgattam a régebbi hozzászólásokat, örömmel fedeztem fel az ismerős hozzászólókat. Megtetszett a tippelős játék, ha elfogadjátok, megtenném én is a tippomat:

Falco-Alba +5 (csendes meccsen…)
Szeged-Debrecen +7 (A szegediek reménykedhetnek…)
ZTE-Ny1 +9 (…hiába)
Dombóvár-MAFC +15 (…a fővárosiaknak tökkmindegy a végeredmény)
Körmend-Olaj -2 (Körmenden lehet nyerni!!! …egyszer nekünk is lehet malacunk)
Kaposvár-ASE -12 (A kórházból nehéz triplát dobni)

Más. Úgy tapasztaltam, itt a fórumon mindenki szélsőségesen rossz véleménnyel van a szolnoki szurkolói mentalitásról. Tulajdonképpen, nagy vonalakban igazatok van, sokszor előfordul, hogy a saját csapatunk buzdítása helyett sokan az ellenféllel foglalkoznak (a huhogás szokott lenni a mélypont). Csak a magam nevében beszélhetek, én nem szoktam ehhez a kórushoz csatlakozni – az ellenfél is nyerni akar, azért kosárlabdázik, különben is, kivel meccselnénk, ha nem lennének? – és korántsem én vagyok az egyetlen, bármilyen meglepő, Szolnokon sem csak vademberek járnak meccsre. Egyébként nem hiszem, hogy más helyszíneken nem „szólnak be” a vendégjátékosoknak szép szaftosakat, csak legfeljebb nem kórusban.
Már ennyi, üdv, és Hajrá OLAJ!