Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.02.27 0 0 5101
Jozsó(5094): én nem is állítottam, hogy mindentudó... 8-) DE. "Azt írja pl, hogy a Burn-prof counter nem értelmezett nálam. Ok, de akkor a Néro honnan tudta írás után, hogy 2173-szor fogyott el az adat?" Persze, hogy nem értelmezett, mivel nem BP-s az íród !!! A Nero csak a próbálkozásainak a számát írta ki; ez lehet, hogy összvissz 41 db (vagy x) belső (tehát az íróé..) pufferkiürülést jelent "csak"...
A túlírással kapcsolatban lehet, hogy a Feurio a hülye; de az is előfordulhat, hogy valóban nem adja vissza rendesen a Mitsumi az értékeket...?!

MacFly(5096): a 4. ponthoz: a teszt igazán a Buff.Und. ellen, és az írási sebesség megállapítására való (szerintem..)
Ha kifért volna a lead-out, akkor nem kaptál volna write error-t, hanem boldogan használnád a CD-t... 8) Az, hogy ilyenkor milyen hibaüzenetet kapsz, az a szoftvertől is függ; én nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget.
Szerintem viszont nyilvánvaló, hogy a TDK-ra miért fér rá, és másikakra nem: már a megboldogult kazettás időkben sem voltak egyforma hosszúak a szalagok sem; egy 45 perces kazetta gyártótól függően 45:02-47:10 hosszú volt... 8)