MoDS Creative Commons License 2002.02.26 0 0 189
Sziasztok!

IAF:

Egy kicsit félrement a topic, nem elsősorban a sorkatonaság/hadkötelezettség kérdéseinek feszegetésere hoztam létre. Belefér, de talán beszéljünk másról. Nyilvánvaló, hogy a jelenlegi rendszer rossz, különben nem jött volna létre ez a topic. :(

Hamburger:

Említetted, hogy a németeknél a szárazföldi csapatok mellé osztják be a harci helikopter egységeket. Hogyan, mennyit, hová? Nem okoz ez problémákat? Egy picit más típusú kiszolgálást igényel, mint a gyalogság vagy a harckocsizók.

Számvéber és fenrir (és mindenki):

Leírtátok, hogy szerinted hogy kellene egy zászlóalj méretű önálló harccsoportot felépíteni. Számvéber írta azt is, hogy hogy szükség lenne min. két gépesített lövész, vagy páncélgránátos dandárra. Mi lenne közte, hogyan építenétek fel szervezetileg? (ezredek) Pontosabban arra gondoltam, hogy szükség lenne külön harckocsizó ezredekre, tüzérségre. Ezeket hogyan építenétek fel? A tüzérséget legfeljebb mekkora szervezeti egységekben célszerű alkalmazni, továbbá érdelne, hogy milyen eszközök számítanak manapság korszerűnek pl, tarackok, egyeéb lövegek. alapkövetleményről, a aknavetőkről). Léteznek még/szükséges-e páncéltörő lövegeket külön alkalmazni, vagy erre ott van a helikokter, a harckocsi vagy az irányítható páncéltörő rakéta?

transzport:

Remélem nem veszett ki belőleg az újító szellem. Kaphatnánk Tőled valami hasonlót? Ha nem, akkor eselteg ízekre szedhetnéd a többieket.

Azt hiszem, hogy nem kérdeztem rá semmire, ami már itt elhangzott. Remélem visszatérünk a régi irányvonalra.

Üvözlettel:
MoDS

Előzmény: IAF (188)