Egy kis érdekesség:
A 25. vagy a 26. részben kiderül,hogy Poppy 26 éves.Tök kábán néztem,és fel se tünt,hogy én erre már rég rájöttem.Néhány éve kikövetkeztettem.Ugyanis,ha James 1918-ban találkozott vele először,ez azt jelenti,hogy 9 éve ismerik egymást.James azt mondta,hogy Poppy 18 éves kora óta incselkedik vele(ezt abban a részben mondja,amikor azt a nehéz ládát cipeli fel miss Poppynak,és panaszkodik Stokesnak a konyhában).Namármost ha 18 éves kora óta csinálja ezt,akkor már előbb is ismernie kellet,tehát Poppyt vagy 17 vagy 16 vagy 15...évesen ismerte meg.Ha Poppy 1918-ban 17 éves volt,akkor most 26,ha 16 akkor most 25,ha 15,akkor most 24.De az tuti,hogy Ivynál ha nem is sokkal,de biztos,hogy idősebb.Ivy pedig 25 éves(a szavazós részben mondja).És ha Ivy most 25,akkor Poppy csak 26,27,28... éves lehet.De ha 27,akkor 1918-ban 18 volt és ennyi nem lehet,mert James már előbb is ismerte,tehát csak 26 éves lehet,mert Ivynál idősebbnek kell lennie,és Jamest legalább 17 éves kora óta ismernie kell.Így pedig csak 26 éves lehet.
Bocsi,ha kicsit hosszú lett,de az igazság mindig kiderül!Én mindig ezt mondom!