Kedves Andrej11!
Nagyon jó érzés olvasni soraidat, de sajnos nem teljesen igaz.
Tény, hogy szurkolói szempontból voltak mostanában jó meccseink, de mindent összevetve a Red Devils egyértelműen jobb mindenkinél az országban (az mondjuk igaz, hogy múlt szerdán nem remekeltek, de mi sem). Ha fel kellene állítani egy rangsort jelenleg szerintem a következőképp nézne ki:
1. Körmend (Red Devils): Néző, B-közép és idegenbeli teljesítmény tekintetében is vernek mindenkit, bár a trágárkodás az ő esetükben is túl gyakran előfordul.
2. ASE (Atomic Boys): Nézőink teljesítménye átlag alatti, hazai szurkolásunk átlagos, az idegenbeli pedig kiemelkedő. Nagy pozitívum, hogy a kultúrált vezetői réteg hatása miatt, csak elenyésző a trágárkodás és balhéink sem nagyon voltak (egy szolnoki drukker 50 és halál közt azt mondta nekem a WC-ben a hétvégén, hogy ha ő Pakson budira ment volna, akkor tuti, hogy halálra verik:-))))))).
3. Szolnok (Oil Boys): Nézői teljesítményük kiemelkedő, B közepük nem egy nagy szám, ám idegenben hozzánk hasonlóan nagyon ott vannak. Ha csak ezeket nézném azt mondom jobbak mint mi, de a minősíthetetlen mocskolódás sokat levesz az általam felállított értékekből. 10 éve szerintem a legjobbak voltak. Hova tűnt azóta a B közép jórésze?
4. Falco (Ki tudja mi most a nevük?): Odahaza nagyon jók és a közönség puhábbik fele is odateszi magát, ám idegenben sehol sincsenek. Magatartásról azt hiszem jelenleg nincs mit beszélni.
5. Dombóvár (Ultra fanatic): A B közép minden dícséretet megérdemel, a nézőik átlagosak, idegenbe pedig sokszor el sem járnak. A csapatuk helyezését figyelembe véve csak elismeréssel lehet róluk nyilatkozni.
6. Kaposvár: B közép gyakorlatilag nincs, a nézők nem rosszak és egy-egy komolyabb idegenbelire is fel tudják szívni magukat.
7. Albacomp: Talán... Náluk a B középről abszolút nem beszélhetünk és a közönség teljesítménye is visszaesett a pár évvel korábbihoz képest. Idén idegenben sem jók, pedig néhány évvel ezelőtt még tudtak meglepetéseket okozni.
A többit sajnos nem lehet megemlíteni, pedig a Zeg jópár éve a honi kosárlabda legnagyobb ultra táborával rendelkezett.
Na szóljatok hozzá! (Lipo kritikáit már nagyon várom)
Üdv.
Feribá04
Hajrá ASE, MAGYAR KOSÁRLABDA és SPORTSZERŰ SZURKOLÁS!
Ui: Azért köszi Andrej.