andrej11 Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1572
Véleményem szerint jelenleg a csapatok és a közönségek között is a Paks a legjobb (ez persze összefügg). A paksi közönség lelkes, végig szurkolja a meccseket, énekel, tapsol. És ami fő, hogy ritkánt foglalkozik csak a másik csapattal, annak játékosaival, illetve a játékvezetőkkel.

Szerintem így kell 6. játékosnak lenni!!!

Ennyit a közönség-témához.

Most más: ALBA

Azt hiszem elég nagy baj van az öltözőn belül. Ez egyértelműen látszott a MAFC elleni meccsen. A játékosok folyamatosan morogtak az edzői döntések ellen, a közönség hangosan fejezte ki elégedetlenségét és "edzőcserét" követeltek sokan.
Szerintem a Paks elleni meccsen szakadt meg valami. Azon a derbin a mester úgy döntött, hogy Sanni lesz a harmadik külföldi a csapatban. Erre a mérkőzés nagy részében nem is játszatta. Ráadásul nagyon jól teljesített mikor becserélte, mégis egy-két hiba után levitte és csak a végére hozta vissza.

A MAFC ellen is bajok voltak. Benevez 3 külföldit, össze kellene szoktatni a csapatot, erre a kezdőbe csak 1-et rak. A Robinak is játékba kellene lendülnie, erre össze-vissza cserélgeti. a végén több időt játszott, bele is lendült. Ki érti ezt?
A Csirkét levitte az első hibája után (mondta is a magáét).

Szóval nem tudom.