Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1567
Na kocsmázók!
Megnéztem a már sokat emlegetett Mol-Ase meccset még 1x...néhány észrevétel,és aztán tényleg nem vesztegetek rá több szót.
1.Zalán esetei: először volt a rendes játékidő utolsó percében a vitatott faultja Mérész ellen.Nekem úgy tünt,hogy ez kisértetiesen hasonlít a szerdai Ase-Körmenden történt Csicsa-Geri ütközésre...ugyanaz a szitu volt,ettől függetlenül akár még "szándékost" is ítélhettek volna...
A másik eset az 1.hosszabítás végén ugye...jogos fault volt Vukicsevics butaságából...viszont dr.Vígh itt hibázott...az eset a vonalon kívül történt,3 büntetőt kellett volna dobatni...
2. Vukicsevics...elég goromba összeget hallottam a helyszínen egy hazai nézőtől,utalva Vuki keresetére...ennek ellenére megint nem győzött meg. színésznek nem rossz az eljátszott faultjaival...még a szakkommentátor Heinrich Robi is felterjesztette egy Jászai Mari díjra.
Az ominózus faultja/Zalán ellen/ viszont kis híjján még egy technikaival tetézte hülyeségét...Pavlovicsnak kellett eltoloncolnia a bíró mellől...
Előzmény: xGabi (1565)