Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 736
tulajdonképpek kiskegyednek van egy nagy szerencséje: az ön oldalán van a passz, azaz én hibáztam anno és ezt be is látom.

igaz, az én nézôpontom más, de ez nem fontos, a lényeg, hogy kiskegyed bolddal üvöltözhesse a maga gondolatait.

egyébiránt akkor legyenszíves legközelebb kanadai barátját levakarni rólam, meg a topicról is, és talán kis visszafogottságot tanusítani azon élvezetben amit a megtérô bűnös golyóinak markolászásában tetszett érezni.

egyébként még megjegyezném, hogy egy pici ellentmondásban tetszett ragadni, mivelhogy pár nappal ezelôtt lentebb épp azt tetszett fejtegetni, hogy a mail nem volt elégséges és ezért nem tetszett arra (sem) válaszolni, hanemhogy kegyed azt tartotta volna üdvösnek, ha az inszinuációt elkövetô nickemmel ilyen publikus formában teszem önnél a tiszteletem - még azt is tetszett mondani, hogy nem igényelte volna azt, hogy külön erre a témára topicot nyissak.
elôttem két eshetôség volt: vagy iván topicjában teszem meg ezt, vagy itt, mivel e két terepen vagyunk közös vendégek.

na, remélem sikerült minden felhôt eloszlatonom - téma ezennel ignorálva, remélem kegyed is megértéssel lesz, ah ezentúl errôl nem beszélünk.

Ja: és mi az IRL infó teregetés?

Előzmény: morticia addams (728)