te_o Creative Commons License 2002.02.25 0 0 4119
Hali!

j b!
Nincsen 7750-esem, ha majd egyszer autokronom lesz, az Zenith lesz. Egyebkent ezzel nem 'bantjuk' azokat, akiknek ilyen van, egyszeruen legyen ezzel mindenki tisztaban. Attol, hogy albaniaban vsz. egy Toyota Corolla mar luxus, attol az meg nem luxusauto. Lehet, h. tk. ertelmezesbeli kulonbseg van abban koztunk, amirol vitatkozunk, en ugy ertelmezem, h. a felso kategoria olyat tartalmaz ami kulonleges, kifinomult es egyedi. Nem pedig az ara az, ami elsodleges szempont, a fizetokepes kereslet pedig plane nem. Megerteni meg tokeletesen megertem azokat, akiknek pl. ETA verkes a kedvencuk, mert attol az meg mechanikus, erdekes, "van benne valami". Es ez az, ami miatt itt vagyunk.

APT!
Az emlegetett Breitlingben ETA, az kb. mint merciben egy Passat motorja lenne. A tok persze Merci. Na, igy kevesbe sarkitott? Nem csak az luxus, ami puccos. Hiaba a tomor arany tok, ha belul semmi. Harmonia!
Regi "tucatverk": tartossaghoz nem fer ketseg, azt mar irtam. Pl. egy murakozi lo jobban birta a strapat, mint egy teliver arabs... (hogy ne csak autos hasonlat legyen.... :) ). De nem hiszem, h. pl. kiviteli finomsagban, homersekleti stabilitasban (kronometer!) ugyanazt nyujtsak.
Arra az Elginre kivancsi vagyok! Nem hangzott rosszul! :)

smp!
egyetertek!

oyster!
tudtommal nem az oroszok egeszitettek ki naptarmodullal a 7734-et. Lasd. a honlapomon a Rika krono.
A cal. 11-12-t vsz. egymas utan epitettek be, akar meg kavar is lehetett kulonbozo tipusok kozott.

te_o
www.teora.inf.hu