mólban szólnak funkifejű hülyegyerekek
"A huhogást én is elitélem, de azért sikerült vele Davist zavarba hozni"
-most akkor elítéled te faszfej, vagy nem? De meg ne sértődj, mert csak udvarolok neked ;-)
"nem győzzük nektek szállítani a 100 db.-s papírzsebkendőt!"
-a tavalyi és az idei évben is több okotok volt a sírásra, mint a paksiaknak (persze az eredményekre gondolok, mert tahóságban már évek óta a szolnoki szurkolóké az arany)
"Előbb vagy utóbb úgy is kifújjuk az orrotokat!"
-de előtte alaposan kinyaljátok a seggünket?
"Elég az érzelgős faszságból!"
-hát én is ezt mondom te kukifejű
Tahógyerek mol szolnok fan
-így nevezlek, bár nem tudom, hogy van-e okom rá(vagy csak annak adod ki magad?)
Parasztgyerek mol szolnok fan
-látod most ismét udvarolok neked, ez az udvarlási stílusom, így akarlak felcsípni téged.
(add már meg a mobilszámod bébi! ;-)
Természetesen a beírásodból nem az egész szolnoki közönségre vontam le következtetéseket, csak rád meg a hozzád hasonlókra.
"Ha a B középtől nem is mindíg, de a helyi nézők egyikétől másikától mindíg kaptuk a részt."
-mit kaptatok, milyen részt? nem értem.
"6. játékos olyan lelki nyomás alá helyezi az ellenfél játékosait, hogy azok képtelenek a kosárlabdára figyelni."
-nos nagyon gyengén teljesít a "6. játékosotok", mert amikor ilyen nagyon taplók vagytok, rendre kikaptok.(ld. Alba, Paks) Még nem tűnt fel?
"A levelemet egyáltalán nem bántam meg, mert én szívesen konfrontálódok, olyan emberekkel amilyen te is vagy."
- nem hittem volna, hogy lesz olyan mondatod, amiben teljesen egyetértünk, és tessék...
Persze azért nincs harag ugye öcsi? Végül is ebben a beírásban sem volt több egy kis udvarlásnál, poénkodásnál, csipetnyi konfrontálódással ;-)))))
ALBACOMP-PAKS döntőt!
Hajrá ALBACOMP!