Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 668
Kisöreg!

A következőkre fizetek elő!
Magyar Hírlap, Népszabadság, Világgazdaság, Magyar Demokrata, Magyar Fórum, HVG, 168 óra, 1995 óta. Ugyanis utálnék véleményt mondani olyasmiről, amiről nem közvetlenül szereztem tudomást

1995-ben, visszidensként települtem vissza Magyarországra, ami feltételezi, hogy előtte disszidáltam, vagyis a lábammal szavaztam a Kádár rendszer ellen. Nekem a családom sorsa egyben a saját sorsom is.

ENNEK ELLENÉRE, tisztában vagyok azzal, hogy a Fidesz és OV veszélyes szellemet szabadított ki a palackból, akkor amikor a megbékélés, és a sebek gyógyítása helyett, újra feltépi a behegedő sebeket, és újra megosztja a taársadalmat, a jó és a gonosz, és a hasonló kategóriák mentén.

Amennyiben van fogalmad a keleti bölcseletekről, esetleg a buddhizmusról, akkor a jin-jang egyensúlyt is ismernéd, ami nagyjából a következőt jelenti. Nincs abszolút JÓ, mert ha valami abszolut JÓ az már ROSSZ! A jó és a rossz csak egymást feltételezve, egymáshoz viszonyítva létezik.

Ami engem aggaszt, az ilyen agymosott, felheccelt tapasztalat nélküli fiatalok elvakultságában az az, hogy egy esetleges jobboldali vereség esetén, ilyen előzmények után, nem fogjátok tudni ezt feldolgozni, és akár zavargásokig elmenő, tiltakozásba kezdtek, aprilis 21 után! Ugyanezt a marhaságot csinálta a Szadesz, a taxis-sztrájkkal, és kicsikarta így az informális hatalmat apaktummal. Pontosabban a paktum, ezután telt meg élettel.

Persze, hogy így gondolkodsz, az nem a te hibád, és ez a legborzasztóbb az egészben.

Amikor a nagyapámnak elege lett a románokból, mert aradon élt, 1926-ban, átjött Magyarországra és megoldotta a saját trianoni kérdését, anélkül, hogy bárkinek szidta volna trianaont, vagy bárkit meg próbált volna győzni, Trianon igazságtalanságáról.

Amikor nekem tele lett a hócipőm Kádárékkal, áttettem működésem szinhelyét egy kicsit nyugatabbra, a vége az lett, hogy 6 országban, 3 kontinensen, éltem dolgoztam tanultam vagy tanítottam! DE, senkit nem próbáltam meg rávenni, hogy disszidáljon velem, és senkit nem próbáltam meggyőzni, kizárólag én csinálom jól, és mindenki hazaáruló kommunista bérenc aki itthon maradt! pedig maradtak minegty tízmillióan, gondolom köztük a szüleid is, akik nagyjából velem egykorúak lehetnek.

Szóval, ÉN nem próbállak meggyőzni arról, hogy a világon a legjobb dolog, ha mindenki fidesz ellen ill. a jobboldal ellen szavaz. Csak elfogadom, hogy van aki rájuk fog. Sajnos!!

Előzmény: Törölt nick (666)