Nagybivaly Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1441
FÉLIG-OFF
Jah, pici pontosítás: nem Faster Healing, hanem Finesse. Ez - most már látom - nagy szívatás is tud lenni, ez egyben egy kétes sztori lényege is: farkasok (nem kutyák!) meg emberek támadtak meg, és a farkasok addig nem támadtak, amíg a fickókat ki nem csináltam. Na lényeg: utolsó farkas, benne egy lövés, nálam 9 HP meg egy rakás stimpak, bőrpáncél, shotgun; mondom nem gyógyítom meg magam, mert mindjárt vége. Na, az addig 3-4-et sebző farkas nyomott egy 10-es criticalt és kinyiffantott. Aszittem, ott helyben meghámozom a monitort.
FÉLIG-ON

Fickó megtanított és 108% volt a skillem, de a 3. vagy a 4. srác így is lealázott. HP is rég 100 fölött (asszem 133). Ez csak azért érdekes, mert a mostani fickómmal tudok 7-es 8-as criticalt tolni és még egyáltalán nem toltam az Unarmedre.

Még valami. Science-öm eléggé feldurvult, pedig csak 6. szintű vagyok (32HP kezdetben, most 57HP->ez most a 6. vagy az 5. szint?), és Vault Cityben a főkomputernél felfedeztem egy nyílást, amibe implantálni lehet a PIP-boyt. Az a barom meg majdnem leformázta a PIP-et, de tett még rá egy valag hasznos infót, "The Vault Traveller" címszó alatt. Volt ez nálatok is?

Előzmény: sztyopka-remixx (1439)