Feribá04 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1553
Sziasztok!

Túl sok hozzáfűznivalóm nincs a szolnoki dolgokhoz, a véleményem nagyjából megegyezik Artúréval, vagyis Szolnokon ezt vártam. Az Oil-Boys nagy csalódás volt. Mondtam is Belferának meccs után, hogy a szolnoki tesók a Devilsnek csak kisöccsei lehetnek.
Szeretném, ha a normális hangvétel a fórumon megmaradna, ezért arra kérek minden piros-kék, illetve szolnoki érzelmű kocsmatársat, hogy tartózkodjon a másik fél csesztetésétől és vitatkozzunk inkább a kosárlabdáról.
A játékvezetés ismét sok kritikát kapott a rangadón és éppen ezért hadd foglalkozzak vele egy kicsit:
Voltak téves ítéletek, de azt hiszem a két spori nem vezette túl rosszul az egyébként bírói szempontból is embert próbáló rangadót. Azt viszont mindenképp visszautasítom, hogy nekünk fújtak, mert elég csak a faultokat megnézni:
Mészáros 5
Fodor 5
Rajkó 5
Sitku 5
Czigler 5
Jurgilas 4
Davis 3

A többit nem tudom, de ez már 32 hiba és 5 fouled out.
A két Zalán esetről annyit, hogy a Mérész ellenei hibánál szerintem is járt volna sportszerűtlen, bár a testi épséget veszélyeztető szabálytalanságtól ez az eset, azért messze volt.
A Vukicsevics-fault is jogosnak tűnt (bár elég távol voltam), mert biztos, hogy hozzáért a dobójátékoshoz és az is, hogy közben nem állt két lábbal a földön. Egyébként nem is értettem, hogy miért csinálta, hiszen ha simán megáll, Zalán ezzel a mozdulattal jó, ha 5-ből egyszer bedobja.

Szóval nagy meccs volt és öröm, hogy az ASE hullámzó teljesítménnyel is hozni tudta a meccset. Biztos vagyok benne, hogy nem csak egyszer kell még idén Szolnokra mennem.

Üdvözlettel:
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!