j b
2002.02.25
|
|
0 0
4102
|
GLASHUETTE: Jó, hogy nem kérdezel vissza a tizedmásodpercre mert Te sem gondolod, hogy mechanikus inditásnál és leállításnál van értelme egyáltalán töredékmásodpercek mérésének?! Ahol a tized számít oda egyrészt célszerübb digitális stopper a mp mutató holtidejének kiküszöbölésére, másrészt az inditást és leállítást infraérzékelővel kell megoldani a tetemes reakcióidő hatásának semlegesítésére! Ezek az órák nem ilyen célokat szolgálnak tehát nem lehet szempont a tizedmp mérése sem. Ezért szükségtelen a szőrszálat is (tizedrészére) hasogatnunk. Én biztos vagyok benne, hogy a 7750-7751-esek kiválóan és megbízhatóan ki fognak minket szolgálni és -sajnos!- hosszabb életüek lesznek nálunk. Az autó témát pedig csak azért hoztam fel, hogy leessen: nekünk nem Lange és Patek van a kezünkön, miért fikázzuk a számunkra elérhető luxust? A Mercihez képest gagyi a Lada mégsem szoktam sosem egy autót sem fikázni, még a Trabantot sem, mert van akinek az az élete müve, s neki az a kategória az elérhető álom és azt is nagyon tudja a gazdája szeretni! Nézde meg a Trabant vagy a "Bogár" találkozókról szóló tudósításokat! Még egyszer hangsúlyozom: Akinek csak a Rolls az autó az vagy ne forogjon "alantasabb" körökben vagy becsülje meg más kisebb értékü kedvencét is különben kigolyózzák. Az meg főleg érthetetlen ha ezt valaki úgy teszi, hogy nincs is Rolls a tulajdonában! Az autó itt HASONLAT tárgya, nem konkrét márkákról beszélek, ha félreérthető egyáltalán amire ezzel próbáltam korábban is célozni! Ha pedig csak savanyú a szőlő az sem sokkal jobb eset szerintem. |
Előzmény: glashuette (4101)
|
|