nem te vagy a bűnös.
hogy értsd, meg hogy ozagen is képben legyen, akkor összefoglalnám a dolgot morticia úrhölgy és köztem.
történt, hoyg a most jószagú szellentésként jelentkezô keroval volt egy irl találkám, amin morticia is jelen volt.
történt ott, ami történt, mindegy. aztán keroval összeakasztottuk a nemlétezô bajszainkat, röpködött minden, ami ilyenkor szokás.
én voltam olyan bunkó paraszt, hogy belekevertem ebbe morticiát is. magyarázat nincs, kész, ennyi, csúnyákat írtam vele kapcsolatban.
aztán telt múlt az idô, majd most a napokban keroval váltottunk jópár kis üzenetet (nettó szokás), amibôl az jött ki végeredményként, hogy írtam morticiának egy bocsánatkérô mailt.
válasz tôle nem jött, ezért ebben a topicban is írtam egy bocsánatkérést neki.
válasz erre sem jött egy ideig, majd - ki tudja miért akkor és úgy - morticia elkezdte itt ebben a topciban tekergetni a tökeimet. olvashatjátok, így talán már értthetitek.
ennek a közjátéknak természetesen éber megfigyelôje volt kero is, aki szellemes fingként azonnal be is szólt, amikor úgy vélte, hogy az helyénvaló lesz.
na, ennyi, meg annyi, hogy nevezett kerotól meg mertem kérdezni, hogy miért zuhan neki velorexnek, ahol csak bír. kérdés volt, nem más. válasz nélkül maradt, szokásosan.
ennyi barátaim, ennyi.
morticiától még egyszer elnézést kérek - utoljára, mert ennek is van egy határa, ahány bôrt egy sztoriról le lehet nyúzni. ha neki szükséges kero gardedámkodása felette, ez meg teljesen a saját ügye - de talán jobb volna nem egy védtelen topicra és az ottlakókra rázúdítani ezeket az ügyeket.
sajnálom, hogy eme nem túl nemes kitérôt meg kellett tennem, és az ügyet ezennel én lezártnak tekintem. ha valaki nem, az írjon az ügyben az iago@freemail.hu mailcímemre - mivel szarrá lett bombázva maililag, így nem működik, nem tudom olvasni, de ez ne zavarjon senkit. így legalább engem sem fog.
ugorhatunk akkor végre tovább?